.

.

48 Листа Стикери с участието на Хелоуин, Етикети с чудовището на Хелоуин за деца, Етикети с Фенерче, Етикети за събития на Хелоуин, Забавни Стикери с Мумией под форма?

48 Листа Стикери с участието на Хелоуин, Етикети с чудовището на Хелоуин за деца, Етикети с Фенерче, Етикети за събития на Хелоуин, Забавни

BGN 2.67

Наличност
На склад

? ПРОИЗВОДСТВО на етикети на Хелоуин : в един набор от 8 стилове, във всеки стил по 6 листа стикери за игри на ХелоуинТези лепенки за лице на Хелоуин са с уникален дизайн, забавни стикери за бродерия на Хелоуин, идеални за деца, за да направят свои собствени етикети с участието на фенер. ?♀️ СУПЕРЦЕННЫЕ етикети на Хелоуин : само 48 етикети на Хелоуин за деца, включително и етикети с тиква, стикер с мумией, стикери с призраци, зомбита, вещици, чудовища, вампирами, които са подходящи за момичета и момчета, за да направят свои собствени етикети за майките на Хелоуин. ? МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-клас : Етикети с чудовища в Хелоуин са изработени от качествена хартия със силен самоклеющимся покритие.Нашите стикери за парти в чест на Хелоуин са отпечатани в един цвят, децата непременно ще се зарадват на тези стикери за декорация на тиква за Хелоуин. ?♂️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : стикери за децата на Хелоуин са лесни за употреба и могат да се използват няколко пъти.Просто махнете отметката етикети и нанесете върху всеки обект, като например тиквата ведерки, албум за изрезки, пакети за Хелоуин, подаръчни опаковки и поздравителни картички и т. Направете парти за Хелоуин забавна игра със стикери от тиквени работи!. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите слот етикети за парти в чест на Хелоуин са идеални за деца, етикети от духове къща е отлично място за всички тематични партита в чест на Хелоуин, детски стикери за Хелоуин също са креативни игри за семейни събирания дори и в класната стая. ? ПРОИЗВОДСТВО на етикети на Хелоуин : в един набор от 8 стилове, във всеки стил по 6 листа стикери за игри на Хелоуин.Тези лепенки за лице на Хелоуин са с уникален дизайн, забавни стикери за бродерия на Хелоуин, идеални за деца, за да направят свои собствени етикети с участието на фенер. ?♀️ СУПЕРЦЕННЫЕ етикети на Хелоуин : само 48 етикети на Хелоуин за деца, включително и етикети с тиква, стикер с мумией, стикери с призраци, зомбита, вещици, чудовища, вампирами, които са подходящи за момичета и момчета, за да направят свои собствени етикети за майките на Хелоуин. ? МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-клас : Етикети с чудовища в Хелоуин са изработени от качествена хартия със силен самоклеющимся покритие.Нашите стикери за парти в чест на Хелоуин са отпечатани в един цвят, децата непременно ще се зарадват на тези стикери за декорация на тиква за Хелоуин. ?♂️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : стикери за децата на Хелоуин са лесни за употреба и могат да се използват няколко пъти.Просто махнете отметката етикети и нанесете върху всеки обект, като например тиквата ведерки, албум за изрезки, пакети за Хелоуин, подаръчни опаковки и поздравителни картички и т. Направете парти за Хелоуин забавна игра със стикери от тиквени работи!. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите слот етикети за парти в чест на Хелоуин са идеални за деца, етикети от духове къща е отлично място за всички тематични партита в чест на Хелоуин, детски стикери за Хелоуин също са креативни игри за семейни събирания дори и в класната стая.

Опции за продукта

Свързани продукти