.

.

BlinkingNails Порести Буфер блок за нокти С Двойни страни, Пила за нокти с шкурка 100 180 и буфер, Професионални Инструменти за Маникюр, Мини Размер, Буферна Пила за акрилни н?

BlinkingNails Порести Буфер блок за нокти С Двойни страни, Пила за нокти с шкурка 100 180 и буфер, Професионални Инструменти за Маникюр,

BGN 0.67

Наличност
На склад

★ Мощна функция : Губчатые буферни блокове за нокти лесно помагат да изрежете ноктите и придаване на желаната форма или дължинаТе също са идеални за премахване на гел с нарощенных или режийни нокти.Освен това, те са подходящи за грижа за домашни любимци. ★ Многофункционално използване : подобно на гъба пила за нокти Blinking Nails е с дизайн с двойни страни и различни дебелина, той е идеален за полиране на неравна повърхност на нокътя и премахване на гел за нокти с шкурка 100, а с шкурка 180 и се отстранява повърхностния мазнини и изравнени край на нокътя, което му придава елегантна форма. ★ Предимство : Моющийся - Лесно почистване, полирани - Полиране за даване на повърхността на UV гел-голямата адхезия и смилане на UV гел или акрил на ноктите, се поддава на ремонт - Форма на върховете според вашето желание, без да се удари пясък - могат да се мият под течаща вода, за многократна употреба –може да се използва многократно. ★ Висококачествени материали премиум-клас : подобно на гъба пила за нокти са изработени от висококачествена гъба, здрава пластмасова дъска и шкурка. ★ Необходимо в магазините и у дома : подобно на гъба пила за нокти и буфер, отлични за всички ваши нужди в подпиливании нокти, хоби, рукоделии.Задължително да имат в професионалните салони и всеки ден правя маникюр в домашни условия.Страхотен подарък за момичета, които обичат нийл-арт като подарък за рожден ден, Коледа и Хелоуин.2 вижте, лесно да се заеме със себе си.  Най-висококачествени материали от премиум-клас : Губчатые буферни блокове за нокти Blinking Nails Mini, произведени от висококачествена гъба, здрава пластмасова дъска и шкурка, със заоблени ръбове и двойни страни, позволяват да изрежете ноктите и да им даде желаната форма и дължина, без да вредят на ноктите. Структура : Комбинация от 100 и 180 в една порести пилочке за нокти, обяснение за груба страна е 100, а глобата - 180. обяснение за 100% - повече грапавост, чудесен избор за гелевых и изкуствени нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти