.

.

Кофата за боклук, За баня, с Кръгло Вътрешно кофа за Боклук, Битови Кофа кофа за Компост, отпадъци Кошница в Хола, Контейнер За съхранение на отпадъци (5 бр.), Кошче за ?

Кофата за боклук, За баня, с Кръгло Вътрешно кофа за Боклук, Битови Кофа кофа за Компост, отпадъци Кошница в Хола, Контейнер За съхранение

BGN 0.33

Наличност
На склад

Това е кофата за боклук, може да се използва на много места у дома, като бани, спални, офиси, дамски стаята, перални или навсякъде, където пространството е ограниченоТова е набор от комбинации : продуктите, които ще получите, включват : кофа за боклук X1, подвесную пепелник X1 и S-образна сапун ястие X1. Вижте третата основна снимка.Това е кофа за боклук се превръща в израз на индивидуалност, благодарение на своя стилен и уникален завършек, предназначена да подчертае съществуващия декор.Произведен от висококачествени материали издръжлив и лек, така че можете лесно да преместите кофата за боклук, без да се притеснявате за това, че той бързо ще се разбие, което е много удобно при продължително използване.Идеалното решение за обезвреждане на отпадъците у дома или на работното място, лесно, износостойкое и лесно моющееся.Стилно и трайно, това е кофата за боклук, идеален за дома, офиси, дупки, спални и всякакъв помещения, нуждаещи се от боклука can.Name : кофа за Боклук за помещения Материал : полипропилен материалспецификация : 24,5x15x24 см / 9,6x5,9x9,6 инча Кратко описание : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, оставете това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли, за да споделят и да оставят препоръки, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

24.5x15x24cm / 9.6x5.9x9.6 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, manual measurement of the size, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email, and we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Свързани продукти