.

.

Бебешки комплект, подходящ за парти в чест на рождения Ден на синьо куче 41 Опаковка включва 20 чинии, 20 кърпички и 1 покривка за украса на парти в чест на рождения Ден ?

Бебешки комплект, подходящ за парти в чест на рождения Ден на синьо куче 41 Опаковка включва 20 чинии, 20 кърпички и 1 покривка

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】 : Този комплект украси за партита с синьо куче включва 20 броя 7-инчови плочи, 20 броя хартиени салфетки за синьо куче и една герметичную размер покривка 54 "x 84", която трябва да се поберат удобно за повечето места за хранене маси за шест душиза украса на парти по случай рождения ден на синьо куче. 【Високо качество】 : Кърпички от екологично чисти биоразлагаемой хартия, чинии от перерабатываемой хранително-вкусовата хартия слонова кост, дебели и здрави, всяка с размер 7 инча. 【Широко приложение】 : Нашият набор от бижута за рождения ден на Синята куче е подходящ за повечето дейности, като например на парти Синята куче, вечеря, дейности на открито, може да създаде приятна и активна атмосфера за тези сцени.Ако ви предстои да се организира парти в чест на Синьо куче, комплектът бижута ще се превърне в чудесна украса. 【Аксесоари за партита със синьо куче】 : Тематичен дизайн със синя куче популярен както при деца, така и при възрастни, като аксесоари за партита на перфектния комплект прибори за партита със синьо куче ще остави всички красиви спомени!Добавете атмосферата на вашето парти!. 【Отлично обслужване на клиентите】 : - Ако имате някакви въпроси относно нашите празнични принадлежностях, моля, веднага се свържете с нас и ние незабавно ще ви осигури безпроблемно замяна или възстановяване на средства.

Опции за продукта

Свързани продукти