.

.

Ibcccndc Polvo De Hadas Фея Highlight Похлопывающая Захар, Хайлайтер, Блясък за Тяло, за лице, Коса, Очи, Устни и тяло, Грим за Бала, Фестивалния рейва, С грим (Златен)

Ibcccndc Polvo De Hadas Фея Highlight Похлопывающая Захар, Хайлайтер, Блясък за Тяло, за лице, Коса, Очи, Устни и тяло, Грим за Бала,

BGN 16.91

Наличност
На склад

【Магически Прах За похлопывания Връхната точка на】Блясък за тяло shimmer patt powder е наличен в три различни цвята : розово, бяло, златоТази пудра на прах-хайлайтер, предназначени за нанасяне върху лицето и тялото, тя засилва грим и придава на кожата сияние.Го крем текстура позволява да се разпределят равномерно върху кожата си, без използване на на прах, което прави грима по-изискан. 【Многократно прилагане на】 Polvo De Hadas може да се използва за грим на лицето си, например, за на нанасяне на блестящи сенки за очи и руж на бузите, както и на ключицата, раменете, краката и косата.Отличен за изсветляване на скулите, клепачите, семки вежди, вътрешни краища и устните, за да създадете очарователен и упорит грим. подходящ за всякакъв цвят на кожата. 【Безопасно и без жестокост】 Ние вярваме, че животните място в нашите ръце, а не в лабораторията.Цялата ни козметика е сертифицирана и призната безмилостен марка.Ние не тестваме нито един от нашите продукти върху животни. 【Идеален подарък】 Хайлайтер-прах-стик за грим е много лесен и удобен за переноске, има естествена светлина, не е лепкава и лесно за почистване, подходящ за множество случаи, благодарение на които ще привличат внимание така или иначе.Блестящ гланц руж - това е подарък за вашата съпруга, приятелите , подарък за бала и така нататък.Блясък за тяло може да се използва като подарък за вашата съпруга, приятелите, подарък за бала и така нататък. моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси. 【Лесно се нанася】 Достатъчно леко потупване на мястото, където искате да нанесе грим, за да се създаде идеален образ, без помощта на други инструменти за грим.При първото използване, моля, много пъти похлопайте, докато не высыплется прах. 【Магически Прах За похлопывания Връхната точка на】Блясък за тяло shimmer patt powder е наличен в три различни цвята : розово, бяло, злато.Тази пудра на прах-хайлайтер, предназначени за нанасяне върху лицето и тялото, тя засилва грим и придава на кожата сияние.Го крем текстура позволява да се разпределят равномерно върху кожата си, без използване на на прах, което прави грима по-изискан. 【Многократно прилагане на】 Polvo De Hadas може да се използва за грим на лицето си, например, за на нанасяне на блестящи сенки за очи и руж на бузите, както и на ключицата, раменете, краката и косата.

Опции за продукта

Свързани продукти