.

.

Вентилатори WLBHWL 42 Вата осветление с функция за синхронизация на вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, 3 Скорости на вятъра Тавана лампа с ве?

Вентилатори WLBHWL 42 Вата осветление с функция за синхронизация на вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление,

BGN 3.33

Наличност
На склад

☢【Висококачествен дизайн】 Модерен дизайн : вентилатор на тавана и тавана лампа, по-добре да украси стаята, да харчат по-малко пари и едновременно се радват на хладен вятър и ярка светлина ☢【Регулируема скорост на вятъра】Тавана лампа с вентилатор има дизайн на подаване на въздух, малошумную циркулация, стабилен обхват на скоростите на вятъра, намаляване на съпротивлението на въздуха и създава естествена спокойствие.Най-добрият избор за ниска/средна / висока скорост. ☢ Три-цветни осветителни тела с регулируема яркост : Вградени вентилатори имат множество варианти за осветление, от първия ден до омекване, от ярка до приглушенного.С дистанционно управление : Всички настройки се съхраняват при изключване на светлината с помощта на дистанционното управление, не е необходимо перезапускать цикъл следващия път. ☢【Функция таймер за сън】 : Лесно инсталиране таймер функция сън за поддържане на перфектен комфорт на съня. ☢【Приложими места】 Идеална за използване в малки пространства, ако пространството на вашия дом е голям, тогава този вентилатор е с подсветка ви е много подходящ.Например, кухня, спалня, хол, офис, детска занималня и т. ☢【Висококачествен дизайн】 Модерен дизайн : вентилатор на тавана и тавана лампа, по-добре да украси стаята, да харчат по-малко пари и едновременно се радват на хладен вятър и ярка светлина. ☢【Регулируема скорост на вятъра】Тавана лампа с вентилатор има дизайн на подаване на въздух, малошумную циркулация, стабилен обхват на скоростите на вятъра, намаляване на съпротивлението на въздуха и създава естествена спокойствие.Най-добрият избор за ниска/средна / висока скорост. ☢ Три-цветни осветителни тела с регулируема яркост : Вградени вентилатори имат множество варианти за осветление, от първия ден до омекване, от ярка до приглушенного.С дистанционно управление : Всички настройки се съхраняват при изключване на светлината с помощта на дистанционното управление, не е необходимо перезапускать цикъл следващия път.

Опции за продукта

Свързани продукти