.

.

ШИБОХАН с платформа-Замък, пълнител за котешки Тоалетни, къща на кошачьем дърво, Вграден рафт за котки, Когтеточка за котки от сизал, Цвете Поставка за катерене (Цвя?

ШИБОХАН с платформа-Замък, пълнител за котешки Тоалетни, къща на кошачьем дърво, Вграден рафт за котки, Когтеточка за котки

BGN 1.67

Наличност
На склад

- Здрава конструкция, Благодарение на красив дизайн и цветово сочетаниям котешки дърво ще изглеждат страхотно в дома сиВ същото време висококачественият материал осигурява стабилност, а когтеточка от сизал доставя радост на котката, която може да извърши цялата работа, без да вредят на ноктите. - Приятни сънища : След разходка из градината всеки коте може да седнете и да се отпуснете на пушистом, мека старото плюшено насесте или платформата, което е истинско благословение.Те могат дори да мечтаят за да се насладите на луксозен масаж. - Лесна за инсталиране, лесен за почистване и перфектен за кучета малки и средни по размер, с тегло до 25 килограма, 1-2 котки. - ЗАЩИТЕТЕ ДОМА СИ : Нашето котешки дърво - идеалният избор, за да направите вашето коте един, без да вредят на вашите мебели.Вашият мил домашен любимец може да играе с нестабилна цветовете и да се забавляват, без драскотини диван и плочки. - Все още не удовлетворенный, SHIBOHAN предлага професионално обслужване на клиенти преди и след вашата покупка; не чакайте повече, за да се изгради тази кошачью кула за вашия котешки приятел днес!.Скално катерене или скребущее забавление?Не трябва да избират между тях.Като коте, те могат да се забавляват, докато проучвахме околността; като възрастни котки, те могат много поцарапаться с помощта на 100% увити сизалем пръти на този компактен кошачьем дърво!Име на продукта.С платформа заключване ШИБОХАН, пълнител за котешки тоалетни, къщичка за котки на дърво, вграден рафт за котки, когтеточка за котки от сизал, цвете рамка за катерене, качествата на продукта.Материал : плюш + сезал Тегло : 3 кг Цвят : червен, лилав (по желание) Размер : 35 * 35 * 39 (в червено), 35 * 35 * 41 (purple)1. При закупуване на продукта, моля, прочетете внимателно подробна информация за продукта, за да се постигне очаквания совершенства2. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, ние очакваме вашите съобщения 24 часа в денонощието, желаем ви приятно пазаруване!3.

Опции за продукта

Свързани продукти