.

.

Персонални бебешки Одеала за момичета с име, Индивидуалното детско одеало за момчета, Персонализирани Подаръци Бебе, Сладък Жираф, Индивидуално Одеяло за малки мо?

Персонални бебешки Одеала за момичета с име, Индивидуалното детско одеало за момчета, Персонализирани Подаръци Бебе, Сладък Жираф,

BGN 36.12

Наличност
На склад

?【Персонализирана настройка】 Персонализирани детско одеало с име, просто натиснете "Персонализиране сега" и въведете понравившиеся текстове, ние се оптимизира вашето име за създаване на забавна ефектВие ще получите сладко с уникално индивидуално одеяло за вашето дете подарък за вашите топли спомени.Преди да изпратите поръчката можете да прегледате приблизителната преглед или се свържете с нас за проверка в рамките на 24 часа.
?【Допълнителни опции】 на разположение 5 размери : 30 "x40" за момиче / момче или домашни любимци, 40 "x50" за деца, 50 "x60" за юноши, 60 "x80" за възрастни и 90 "x120" за родители и бебета.Нашето индивидуално одеяло може да се използва в яслите за деца, в люлката на съня или в детската градина, или като пеленального завивки на леглото или дивана, своята практика за хранене и детски колички, или дори като игра на килима, или виси одеяло с отпечатана името на стената на спалнята като декор на стаята.На открито, например, пътува в самолет, на плажа, на пикник, къмпинг, за да запазите топлината и уюта.
?【Висококачествени материали】 Нашите обичай бебешки одеала, изработени от висококачествена 100% руното кърпа от микрофибър.Супер мек, топъл, уютен, теди, удобен, лек, пухкав, здрав, не се колебае, не добри.когато и не сяда.Нашите сладки персонализирани одеяла дават ви мекота и превъзходно усещане за ръце и са безвредни за кожата на бебета.Цветове за печат ярки, наситени и красиви, те са лесни за почистване, перат в машина и се сушат в пералня с минимално количество.
?【Гаранция за удовлетвореност】 Ние използваме най-новото печатно оборудване и екологично чисти материали за да се гарантира ясна печат и цветостойкости.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 12 часа.Ако не сте доволни от вашата покупка, ние ви обещаваме да ви върне парите.Персонални детско одеало с имена за момичета / момчета! ?【КАК да се създаде】① Изберете желания от вас размер и стил. ② Натиснете "Персонализиране сега". ③ Въведете името на вашето дете.Ние скорректируем размер / положение и да публикува вашето име, за да се постигне вашето смешно ефект. ?【Характеристики на продукта】 ① на Разположение 5 размери : детско одеало (30х40 см), малко (40x50 см), средно (50x60 см.), голям (60x80 см), негабаритное (90x120 см).

Опции за продукта

Свързани продукти