.

.

ABRRLO Скъпа Шлейка за малки Кучета на каишка, Комплект с чанта, Мека Дишаща Шлейка за Кученца, комплект за котки с дръжка, Карирани Жилетка с цветя, Шлейка за малки Куч?

ABRRLO Скъпа Шлейка за малки Кучета на каишка, Комплект с чанта, Мека Дишаща Шлейка за Кученца, комплект за котки с дръжка,

BGN 4.99

Наличност
На склад

Позволете на вашето пушистому приятел, за да вземе със себе си на разходки малки предметиЛесно се слагат малки предмети като екстри, пакети за какашек, ключове и т. го Прави удобен и практичен аксесоар за активна почивка.Това ще ви даде по-добър контрол над вашите пухкави друг, докато ходиш. той на една и съща картина и от същия материал, че и самата шлейка, създаване на безупречен и координиран външен вид. идеален за собственици на кучета, които искат да съчетаят модата с функционалност и се насладите на удобство, лесна за използване на писалката. 【Комплект колан за куче с каишка】До шлейке за кучета ABRRLO е приложен съответния каишка, така че имате всичко необходимо, за разходки и приключения с вашия пухкава друг.Мек и дишащ материал от памук и окото.Супер сладък и удобен за вашите сладки кученца. 【Скъпа шлейка за Кученце и каишка с чанта】Очарователен каишка за щенячьей шейни снабден с малка чанта, която да носите спортни екстри, закуски, пакет за какашек, ключове, дреболия или други стоки от първа необходимост, без да се изисква отделна чанта или джоба.Красиво и функционално!. 【Стилна клетчатая шлейка за кучета】 Нашия каишка за колан за домашни любимци, изпълнена с модерен клетчатым принтом и бродерии под формата на прекрасни цветове, добавяне на жар в ежедневния живот на вашия домашен любимец.Принт допълва с различни цветове, кожи и изглеждат чудесно във всяка обстановка. 【Регулируема куче колани за малки домашни любимци】 - Сладкото куче на една система разработена специално за малки животни като кучета, котки, кученца, котенки и зайци.Регулируеми колани осигуряват удобен и надежден за кацане на вашия домашен любимец, без никакви търкания или дискомфорт. 【Правилния размер и лесен за употреба】 размер S -Дължина на каишка : 47 инча, гърдите : 11 "-21,3", шия 9,4"-19,7". Подходящ за домашен любимец с тегло 3-8 кг. Шлейка за малки кучета лесно се побира и се отстранява с помощта на скоби, прости и пряжек.

Опции за продукта

Свързани продукти