.

.

Самопочистващ Кутия за котешки тоалетни 24шт с капак кутия за котешки тоалетни самопочистващ котешки тоалетна автоматично котешката филтър за котешки тоалетни Ма?

Самопочистващ Кутия за котешки тоалетни 24шт с капак кутия за котешки тоалетни самопочистващ котешки тоалетна автоматично котешката

BGN 3.33

Наличност
На склад

ФИЛТРИ ЗА БОКЛУК - Поставете го в кутия за боклук на вашата котка, и всичко е готово!ПОДМЯНА на ФИЛТРИ за КОТЕШКИ ТОАЛЕТНИ - това позволява да се избегне блокиране на мирис и осигурява добър филтърен ефект.ВЪГЛЕРОДЕН ФИЛТЪР за боклук - практични подаръци за любимите си котки и котенца.Покажете им своята любов и грижи.МАТ-ДЕЗОДОРАНТ за КОТЕШКИ ТОАЛЕТНИ - може да се използва в продължение на дълго време, което е икономично и практично.ПОДЛОЖКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на МИРИЗМАТА на БОКЛУК - Добро решение за решаване на проблема с неприятните миризми в кутия за боклук, потрудитесь да премахнете.В комплекта са включени 24 х филтърни уплътнения Характеристики - Изработен от качествен материал, безопасен и траен за използване, дълъг живот. - Просто поставете средство за отстраняване на миризма в кутии за боклук или в близост до тях, за да поддържат въздуха свеж. - Материал : Активен въглен - влакна от активен въглен с адсорбционной способност ефективно елиминира миризма. - Цвят : черен - Размер : 10,50 X11,50 X0,50 см / 4,13 X4,52 X0,20 инча. - Средство за премахване на миризмата елиминира миризма, без да причинява никаква вреда на вашите сладки домашни любимци. - Сложете го в кутия за боклук на вашата котка, и всичко е готово!Описание на продукта Котките са много чувствителни към различни.Въпреки че можете да използвате ароматизирани котешки пълнител, прах-дезодорант или каталитичен конвертор, за да се опита да се прикрие миризмата от сандъка за боклук, те могат да бъдат опасни за вашата котка.Това може да доведе до това, че котето не иска да се доближи до пощенска кутия за боклук.Така че този продукт е много важен.

Опции за продукта

Свързани продукти