.

.

Костюми за момчета, Вечерни Детски Костюми-Смокинги от 3 теми за момчета, Оборудвана Всекидневен Костюм за Носенето на Пръстени с Блейзером, Пиджаком, Панталони и Ж?

Костюми за момчета, Вечерни Детски Костюми-Смокинги от 3 теми за момчета, Оборудвана Всекидневен Костюм за Носенето на Пръстени

BGN 1.67

Наличност
На склад

100% ПолиестерЗакопчалката на копчета.Само химическо чистене. Приятна за кожата материя : Нашите костюми за момчета и спортни якета могат да направят вашия малък джентълмен е още по-самонадеян и привлекателна.И най-важното е, че това ще направи вашия малкият принц, по-уверени. Забележка : Нашата таблица с размери, измерени ръчно тъкан е определена степен на свиване, а грешка в информацията за измервания в размер на 0,4-0,8 инча. Моля, изберете размер по-голям, ако безплатна ефект е по-подходящ за вашите деца.За официални костюми с смокингом за момчета, се препоръчва химическо чистене. Нашите костюми за момчета, продавани в комплект, така че ако имате някакви проблеми с размера или други, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти