.

.

Tofficu 12 бр. кор. Чанти за Коледни Партита Съдове във формата на Бонбони За Годеж Ястие За Грим Декоративна Украса Декор на Притежателя Чанта за Рожден Ден за Еднократ?

Tofficu 12 бр. кор. Чанти за Коледни Партита Съдове във формата на Бонбони За Годеж Ястие За Грим Декоративна Украса Декор на Притежателя

BGN 2.00

Наличност
На склад

ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА СПОМЕН С КАПАЦИ - Вие също може да донесе усещане за радост и изненада на своя дом или парти, използвайте ги за занаяти собствените си ръце, или домашен интериорПРОЗРАЧНИ СЪДОВЕ за БОНБОНИ - спомен за партита на сватби, детски партита, рождени дни и други специални събития.КУТИИ БОНБОНИ ЗА ПАРТИТА подаръци за партита на сватби, детски души и на други официални събития.Кутии шоколадови бонбони с форма на диамант.КУТИИ за шоколадови БОНБОНИ ВЪВ ФОРМАТА на ДИАМАНТ – страхотна демонстрация - Нашите прозрачни кутии за шоколадови бонбони с диаманти - това е най-бързият и лесен начин да декорирате вашите бонбони , шоколадови изделия, малки декорации и малки подаръци, просто поставете в тях храна или подаръци за зашеметяваща демонстрация!. ОПАКОВАНЕ НА КАРТОНЕНИ КУТИИ ЗА ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ - ??Прозрачни кутии за сватбени подаръци : сувенири за партита на сватби, детски души и на други официални събития.ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА СПОМЕН С КАПАЦИ - Вие също може да донесе усещане за радост и изненада на своя дом или парти, използвайте ги за занаяти собствените си ръце, или домашен интериор.ПРОЗРАЧНИ СЪДОВЕ за БОНБОНИ - спомен за партита на сватби, детски партита, рождени дни и други специални събития.КУТИИ БОНБОНИ ЗА ПАРТИТА подаръци за партита на сватби, детски души и на други официални събития.Кутии шоколадови бонбони с форма на диамант.КУТИИ за шоколадови БОНБОНИ ВЪВ ФОРМАТА на ДИАМАНТ – страхотна демонстрация - Нашите прозрачни кутии за шоколадови бонбони с диаманти - това е най-бързият и лесен начин да декорирате вашите бонбони , шоколадови изделия, малки декорации и малки подаръци, просто поставете в тях храна или подаръци за зашеметяваща демонстрация!. ОПАКОВАНЕ НА КАРТОНЕНИ КУТИИ ЗА ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ - ??Прозрачни кутии за сватбени подаръци : сувенири за партита на сватби, детски души и на други официални събития.Пратката включва 12 x кутии за шоколадови бонбони Характеристики -Вие също може да донесе усещане за радост и изненада на своя дом или парти, да ги използват за проекти направи си САМ, декоративно-приложно изкуство или сватбени сувенирах за дома.

Опции за продукта

Свързани продукти