.

.

Boshen 1 Опаковане, покрития за коктейльного плот от Ликра, 24 * 43 инча, еластична меню с коктейли Покривка, Високо покритие за коктейльного кръгла маса за бар, декор за с?

Boshen 1 Опаковане, покрития за коктейльного плот от Ликра, 24 * 43 инча, еластична меню с коктейли Покривка, Високо покритие за коктейльного

BGN 3.33

Наличност
На склад

【ПОДХОДЯЩ по размер на масата】 Нашите капачки за коктейлни кръгли маси лесно идеални за коктейлни маси с диаметър 20-24 инча и височина 40-43 инча 【ЕЛАСТИЧЕН МАТЕРИАЛ】Нашите калъфи за коктейлни маси от ликра са изработени от висококачествена еластична полиестерна тъкан и ликра, не мнущихся, еластични и издръжлива в продължение на дълго време. 【ЗАЩИТНИ и декоративни】 Устойчиви на петна, нашите калъфи за коктейлни маси от ликра може да защити вашите маси от прах, мръсотия и драскотини, за вътрешно и външно декоративно употреба. 【ПОДСИЛЕН ДИЗАЙН на джоба за крака】 е Оборудван с 4 повишен еластични джобове за краката, които правят краката на масите са по-плътни.Нашите покривки за маса и може да се пере в машина за повторна употреба. 【Е подходящ за всякакви случаи】 Капачки за коктейлни маси са подходящи за сватбени тържества, партита, изложбени мероприятия, рожденни дни в барове, мероприятия на закрито и на открито, изложби, оформяне, банкет и други празнични тържества. 【ПОДХОДЯЩ по размер на масата】 Нашите капачки за коктейлни кръгли маси лесно идеални за коктейлни маси с диаметър 20-24 инча и височина 40-43 инча. 【ЕЛАСТИЧЕН МАТЕРИАЛ】Нашите калъфи за коктейлни маси от ликра са изработени от висококачествена еластична полиестерна тъкан и ликра, не мнущихся, еластични и издръжлива в продължение на дълго време. 【ЗАЩИТНИ и декоративни】 Устойчиви на петна, нашите калъфи за коктейлни маси от ликра може да защити вашите маси от прах, мръсотия и драскотини, за вътрешно и външно декоративно употреба. 【ПОДСИЛЕН ДИЗАЙН на джоба за крака】 е Оборудван с 4 повишен еластични джобове за краката, които правят краката на масите са по-плътни.Нашите покривки за маса и може да се пере в машина за повторна употреба. 【Е подходящ за всякакви случаи】 Капачки за коктейлни маси са подходящи за сватбени тържества, партита, изложбени мероприятия, рожденни дни в барове, мероприятия на закрито и на открито, изложби, оформяне, банкет и други празнични тържества.

Опции за продукта

Свързани продукти