.

.

Успокояващ маслени кърпички Nad's Post Wax - Почистващо средство след восъчни епилация - Средство за премахване на кола маска от кожата - На опаковката 20 бр.

Успокояващ маслени кърпички Nad's Post Wax - Почистващо средство след восъчни епилация - Средство за премахване на кола маска от кожата

BGN 1.00

Наличност
На склад

Кърпички за след епилация, помагат за успокояване на кожата и премахване на остатъци от кола маскаС успокояващ екстракт от невен и слънчогледово масло.Използвайте след восъчни епилация за премахване на остатъци от кола маска и успокояване на кожата, за да се сведе до минимум всяко дразнене или дискомфорт. Просто избършете област след завършване на отстраняването на косата и оставете, докато изсъхне.Опаковка от 20 кърпички.Успокояващ маслени кърпички Nad post wax се използват след восъчни епилация за премахване на остатъци от кола маска и успокояване на кожата, за да се сведе до минимум всяко дразнене или дискомфорт. просто избършете област след завършване на отстраняването на косата и оставете да изсъхне.

Опции за продукта

Свързани продукти