.

.

Удължител Maximm 12 метра, Бял с 3 розетки, тел горивна 16 Калибър, Бял с подвижна система от куки - Сертифициран от UL (12 фута бял цвят)

Удължител Maximm 12 метра, Бял с 3 розетки, тел горивна 16 Калибър, Бял с подвижна система от куки - Сертифициран от UL (12 фута бял цвят)

BGN 12.03

Наличност
На склад

Удължителен кабел с няколко розеткиУвеличаване на дължината на съществуващите захранващия кабел; Пълнители с максимално 3 шипа, се изчисляват на вътрешен и външен пълнители.Използвайте когато е необходимо увеличаване на мощността.Удължителен кабел се свързва към съществуващия кабел или веригата на захранване или към стандартната 3-контакт с контакт ac адаптер напрежение 120 V. Бял захранващ кабел с 3 розетки.Разширете зоната на разстояние с помощта на удължител с дължина 12 метра, като на захранващия кабел на вашия КОМПЮТЪР, е подходящ за туристически стоки от първа необходимост или друг електрически кабел, използвайте го като удължител за контакт, този мотивирано удължител за по-голяма сила ще ви осигури повече от достатъчно мощност. Подвижна система Easy-Hook, се отстранява веднага.Просто обърнете езика, на база на куката, за да се разделят на две подвижни части.Защелкните ги събере отново през горния отвор удължител, когато имате отново нужда от кука.Вече не е необходимо да се наведе, за да достигне до изхода на удължител!Закрепете на нашия уникален удължител на удобно куката навсякъде. можете да го окачите на трудно достъпни височина на стените на гаража, работни станции, строителни обекти, спални, работни зони, офиси и много други. пълнители 16-ти калибър с 3 шипа, се изчисляват на 13 Ампера, това е стандартна вилица / захранващи кабели със заземяване NEMA 15-5-P и 3-пинов конектор NEMA 5-15 R; SJT 13 A /1625 W капацитет 120 vac, за да отговарят на общите изисквания към захранването дом или офис, те също се изчисляват на външния удължител. Висящи пълнители Maximm трайни, сертифицирани от UL, има гаранция 1 година и поддръжка на клиенти в САЩ.Вече не е необходимо да се наведе, за да достигне до изхода на удължител!Закрепете на нашия уникален окачен удължител навсякъде. можете да го окачите на трудно достъпни височина на стените на гаража, работни станции, строителни обекти, спални, работни зони, офиси и много други.

Опции за продукта

Свързани продукти