.

.

Tofficu 80шт Естествени клечки за дрехи Дървени клечки за дрехи за Бродерия Дървени клечки за дрехи за Дрехи За Мини клечки за дрехи Скоби За Печат клечки за дрехи За Фо?

Tofficu 80шт Естествени клечки за дрехи Дървени клечки за дрехи за Бродерия Дървени клечки за дрехи за Дрехи За Мини клечки за дрехи

BGN 4.86

Наличност
На склад

ЦВЕТНИ ДЪРВЕНИ СКОБИ - Изработен от устойчив материал, предназначен за продължителна употребаДЪРВЕНИ КЛИПОВЕ ЗА СНИМКИ - Проектиране на дървени клипси, естествен и модерен.ОБЛЕКЛО от ДЪРВО - Направена от материал, трайни и предназначен за продължителна употреба.ДЪРВЕНИ ЩИПКИ за ДРЕХИ - чудесен подарък за вашите приятели и близки.КОЛЧЕ за СНИМКА - дизайн на ярки цветове, това са красиви декоративни скоби.ЦВЕТНИ ДЪРВЕНИ СКОБИ - Изработен от устойчив материал, предназначен за продължителна употреба.ДЪРВЕНИ КЛИПОВЕ ЗА СНИМКИ - Проектиране на дървени клипси, естествен и модерен.ОБЛЕКЛО от ДЪРВО - Направена от материал, трайни и предназначен за продължителна употреба.ДЪРВЕНИ ЩИПКИ за ДРЕХИ - чудесен подарък за вашите приятели и близки.КОЛЧЕ за СНИМКА - дизайн на ярки цветове, това са красиви декоративни скоби.Осъществяване Списък 80 x скоби Характеристики - Размер : Приблизително 3,5 х 1 х 1 см мини-клечки за дрехи. - Материал : Дърво, дървени фотоклипы. - Цвят : Червен естествени клечки за дрехи за пране. - Дизайн цвят карамел, това са красиви декоративни щипки за печат скоби. - Чудесен подарък за вашите приятели и близки на каишка за фотохартия. - Това е разкрасяване на вашите снимки на красиви и стилни дървени прищепками.дървени за снимки - Направени от материал, трайни и трайни в използването на цветни дървени скоби. - Проектиране на дървени щипки, натурална и модни Дрехи от дърво.Описание на продукта Дървени клечки за дрехи за дрехи Продуктът е произведен от естествено дърво.мини-клечки за дрехи Поделку може да използвате за занаяти, подаръци, украса, елхи, украшения за дома, празнични аксесоари и т. дървени за снимки На тези екологично чисти предмети, дрехи може да се закача за дрехите или вашите снимки.

Опции за продукта

Свързани продукти