.

.

Ivieicip 2023 Новата дръжка завързана с панделка за украса със собствените си ръце, сладки панделки за Декоративни корекция на дневник за scrapbooking, стикери с Анимационни М?

Ivieicip 2023 Новата дръжка завързана с панделка за украса със собствените си ръце, сладки панделки за Декоративни корекция на

BGN 2.67

Наличност
На склад

✍【 Сладък дръжка за декоративна лента 】 - Симпатичен дизайн и точна формаНапример, котка, куче, бухал, крокодил, писмо, чашата за кафе.Най-лесният и бърз начин да украсите своя дневник, албум за изрезки, адресна книга, албум и др. ✍【 Високо качество 】-Произведен от висококачествена пластмаса, който е здрав, траен, му е трудно да се прекъсне и тя е здрава.Една проста смяна, просто кликнете на спусковую бутона и го включвайте и изключвайте зареждане с гориво на устройството. ✍【 Лесно да се замени вътрешното жило 】- Прозрачна обвивка позволява да видите оставащото количество заменяемого ядро, дизайн на заключване за по-лесна смяна на ядрото, е една и съща серия може да бъде универсална.Компактен размер, отлично допълнение към всеки подростковому карандашу case.it отличен за най-малките детски кошари. ✍【 Лекота на работа 】 - Просто задръжте опаковка палеца в канавке, поставете върха апартамент на хартия, силно натиснете надолу и леко се движат от ляво на дясно.Декоративна поправяне лента ще ви помогне да се правят корекции веднага, без елементарно и без време на изчакване, тя може умело превръщат грешки в украса. ✍【 Многоцелеви 】-Не само като корректирующей лента, исправляющей грешка, но може да бъде и декоративна панделка за украса или маркировка занаяти собствените си ръце, notepad, албум, маркировка за scrapbooking, производство на пощенски картички, украса на дневник, календар и така нататък. ✍【 Сладък дръжка за декоративна лента 】 - Симпатичен дизайн и точна форма.Например, котка, куче, бухал, крокодил, писмо, чашата за кафе.Най-лесният и бърз начин да украсите своя дневник, албум за изрезки, адресна книга, албум и др. ✍【 Високо качество 】-Произведен от висококачествена пластмаса, който е здрав, траен, му е трудно да се прекъсне и тя е здрава.Една проста смяна, просто кликнете на спусковую бутона и го включвайте и изключвайте зареждане с гориво на устройството. ✍【 Лесно да се замени вътрешното жило 】- Прозрачна обвивка позволява да видите оставащото количество заменяемого ядро, дизайн на заключване за по-лесна смяна на ядрото, е една и съща серия може да бъде универсална.Компактен размер, отлично допълнение към всеки подростковому карандашу case.it отличен за най-малките детски кошари.

Опции за продукта

Свързани продукти