.

.

Ейд Мубарак Банер, Голям 71 X 43 Ейд Мубарак Задно окачване, Ейд Мубарак Украса за дома, Ейд Мубарак Банер за стена, Курбан Банер Украса за Ейд Мубарак Стоки за дома Отв?

Ейд Мубарак Банер, Голям 71 X 43 Ейд Мубарак Задно окачване, Ейд Мубарак Украса за дома, Ейд Мубарак Банер за стена, Курбан

BGN 7.49

Наличност
На склад

? Че вие ще получите : Нашите бижута в празник Рамадан, Мубарак за дома включва 1 бр банер Ейд мубарак и 3 листа самозалепваща се лентаИ банер eid mubarak за стена с размери 71x43 инча (180 см. * 110 см), който в голям размер за декорация на стаи, спални, дома, градината, двора, на открито, на закрито, на събития в общежитието и така нататък. ? Добър избор за украса на парти в чест на празника Ейд Мубарак : Нашият банер на фона на празника Ейд Мубарак е украсена с елементи на тематичните партита в чест на Курбан, отпечатани с ярки рисунки, като например джамия, фенери, звездите, луната и т., Което създава силна атмосфера на партито в чест на Ейд Мубарак. ? Подходящите случаи : Търсят напълно уникална декорация на партита в стила на Ейд Мубарак?Този празничен фон е подходящ за много случаи, забавни декорации за тематични партита, партита по повод рождения ден, фантазия училищни партита, стенни декорации. ? Здрав и многократна употреба : Фон за партита eid mubarak е изработен от винил, лек, здрав и матова, не отразява светлина, може да се сгъва, за да му е удобно да се съхранява за следваща употреба след употреба. ? 100% гарантирано удовлетворение : Ние винаги поставяме клиентите като бог, тъй като нашата цел.Нашата бърза доставка и добро качество ще ви направи доволни, ако не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема, най-доброто обслужване се предоставя само tineit.Годишен празник Ейд Мубарак точно зад ъгъла, вие все още се опитвате да намерите подходяща украса?Декор за празничен банер ще ви стане най-добрият избор!. Отворете фон и дръж го за миг. Плътно минимизиране на цилиндър, да изчака 3-4 дни. Можете да използвате ютия, внимателно высушив отпаривателем от обратната страна. Първо поставете фон лицето надолу на масата, след това нанесете плат с дебелина около 3 мм гънки, след това използвайте парна гладене машина (температурата не трябва да надвишава 90 градуса) за равномерно проглаживания и най-накрая, дръж фон неподвижен за повече от един ден.

Опции за продукта

Свързани продукти