.

.

Флакон за реактиви EISCO, 250 мл - Стъкло с Кехлибарен цвят - Оранжев майната-надолу капак, Пръстен за наливане Без капки - Бяла Класификация - Лаборатория Borosilicate стъкло 3.

Флакон за реактиви EISCO, 250 мл - Стъкло с Кехлибарен цвят - Оранжев майната-надолу капак, Пръстен за наливане Без капки -

BGN 0.67

Наличност
На склад

КАПАЦИТЕТ 250 мл | бутилка за реагенти обем 250 мл е направена от висококачествен ултра силна borosilicate стъкло 3Autoclavable, с отлична химическа устойчивост.Ниско температурен градиент - издържа на високи температури и термични удари.Чудесно за съхранение на химичните вещества, течности или прахове.СТЪКЛО с КЕХЛИБАРЕН ЦВЯТ | Стъкло с кехлибарен цвят поглъща ултравиолетовите вълни и предпазва светочувствительные решения.Майната-надолу КАПАК | Включва оранжевия завинчивающуюся капака GL45 за осигуряване на напрежение.Снабден с пръстен за наливане без капки.Как майната-надолу капачката, така и заливное пръстен могат да бъдат подложени на автоклавированию за лесна стерилизация.БЕЛИ ГРАДАЦИЯ | Флакон има бели градуировочные линии, маркирани на всеки 50 мл. ЧУДЕСНО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛАБОРАТОРИИ, КЛАСНИ СТАИ и домакинството | е Предназначен за използване в професионални лаборатории, но е идеалният избор за научни клас и за домашна употреба. бутилка за реактиви с капацитет от 250 мл е направена от висококачествен borosilicate стъкло 3,3 кехлибарен цвят.Флакон има бели градуировочные линия обем 25 ml, които са нанесени на всеки 50 мл. Според стандарта DIN ISO 4796-1. Оборудван с orange винт на капака GL 45 и има заливное пръстен без капки за по-чиста и безопасна переливки течности и прахове.Как майната-надолу капачката, така и заливное пръстен могат да бъдат подложени на автоклавированию.Бутилка се различава отлична химическа устойчивост и нисък пад на температури - издържа на високи температури и термични удари.Височина на бутилката е 5,6 инча, широчина на основата - 2,8 инча.Вътрешен диаметър на гърлото на бутилката е 1 инч.

Опции за продукта

Свързани продукти