.

.

FASTGOOSE Dirt Bike Мотоциклетни Ръкавици Ръкавици за Мотокрос Ръкавици За Езда На Мотоциклет Велосипедни Ръкавици за MX ATV МТБ Офроуд Състезателни Спортни Велосипедни Рък?

FASTGOOSE Dirt Bike Мотоциклетни Ръкавици Ръкавици за Мотокрос Ръкавици За Езда На Мотоциклет Велосипедни Ръкавици за MX

BGN 10.98

Наличност
На склад

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката 【ЕЛАСТИЧНА и дишаща 360 ° облегалка от еластична ликра осигурява изключителна ловкост и добра пропускливост на въздуха, позволява на вашите ръце се движат естествено за подобряване на контрол.Закопчалката на една кука и контур за по-добра настройка. 【Устойчива на плъзгане устойчивост на износване и амортизация】 Противоскользящий офсетен принт върху дланта на велосипедни ръкавици осигурява надеждно сцепление с кормилото.Найлон от микрофибър, използвани в дланта на ръката си, допринася за дълготрайност, което подобрява комфорта и предпазва от мехури по време на езда, планинско колоездене. 【Сензорен екран】 Голям, показалеца и средния пръст ръкавици чувствителни на докосване на екрана, което ви позволява удобно да се взема телефон, да използвате Google Map или други електрически устройства по време на каране на колело, пътят на състезания или конна езда. 【Област на приложение】 Ръкавици за езда на мотоциклет FASTGOOSE са подходящи не само за колоездене, но и широко се използва в други видове дейности на открито, като за мотокрос, състезания, фитнес, каране на ски, вдигане на тежести, скално катерене, каране на лодка, риболов, пешеходен туризъм, каране на каяк и т. 【Нашата гаранция】 през Целия живот за обслужване на клиенти, на 30 дни, без да се смути възстановяване, гаранция за подмяна на 12 месеца.Ако имате някакви въпроси или предложения, по време на закупуване или ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това за вас, без никакви изисквания.На връщане или подмяна зависи от вас.Вие винаги ще получите от нас висококачествени продукти и услуги. 【ЕЛАСТИЧНА и дишаща 360 ° облегалка от еластична ликра осигурява изключителна ловкост и добра пропускливост на въздуха, позволява на вашите ръце се движат естествено за подобряване на контрол.Закопчалката на една кука и контур за по-добра настройка. 【Устойчива на плъзгане устойчивост на износване и амортизация】 Противоскользящий офсетен принт върху дланта на велосипедни ръкавици осигурява надеждно сцепление с кормилото.Найлон от микрофибър, използвани в дланта на ръката си, допринася за дълготрайност, което подобрява комфорта и предпазва от мехури по време на езда, планинско колоездене.

Опции за продукта

Свързани продукти