.

.

ZDFHZSFG Лявата на Дясната капачка на предния панел, от Дясната Замяна на кутията Износостойкая и здрава за конзолите аксесоар за по-тънка конзола за подобряване на ге?

ZDFHZSFG Лявата на Дясната капачка на предния панел, от Дясната Замяна на кутията Износостойкая и здрава за конзолите аксесоар за по-тънка

BGN 0.67

Наличност
На склад

Изработен от висококачествен ABS-материал, устойчив на абразия и издръжливЗамяна лявата и дясната шапки са специално проектирани за конзола PS3 Slim, подходящи за подмяна на оригиналния увредена.Прост и компактен дизайн : лесен, удобен за ползване в переноске и използване.Специално качество на изработка на корпуса : прави продукта по-красив и модерен.Точни разрези и интерфейси осигуряват добра приложимост и лесен монтаж.Изработен от висококачествен ABS-материал, устойчив на абразия и издръжлив.Замяна лявата и дясната шапки са специално проектирани за конзола PS3 Slim, подходящи за подмяна на оригиналния увредена.Прост и компактен дизайн : лесен, удобен за ползване в переноске и използване.Специално качество на изработка на корпуса : прави продукта по-красив и модерен.Точни разрези и интерфейси осигуряват добра приложимост и лесен монтаж.Това продуктът е произведен от висококачествен ABS-материал, износостойкого и трайни.Точни деколтета и интерфейси осигуряват добра приложимост, лекота на инсталиране. сменяеми лявата и дясната шапки са специално проектирани за конзола PS3 Slim, подходящи за подмяна на оригиналния увредена.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен ABS-материал, устойчив на абразия и здрав. Замяна лявата и дясната шапки са специално проектирани за конзола PS3 Slim, подходящи за подмяна на оригиналния увредена. Точни разрези и интерфейси осигуряват добра приложимост, лекота на инсталиране. Прост и компактен дизайн : лесен, удобен за ползване в переноске и използване. Специално качество на изработка на корпуса : прави продукта по-красив и модерен.Параметри : Тип на продукта : Замяна на кутията на предния панел за PS3 SlimМатериал : ABS Цвят на продукта : както е показано на снимката Модел : PS3 slim Размер : приблизително 29x5x0,5 см/11,4x1,9x0,2 инча Тегло на опаковката : прибл. 47,3 г/1,7 грама комплектът включва : 1 * Лявата замяна на кутията 1 * Дясната замяна на кутията Забележка : 1.

Опции за продукта

Item Type:
Replacement Faceplate Cover for PS3 Slim
Material:
ABS
Item Color:
As Pictures Shown
Model:
PS3 Slim
Item Size:
Approx. 29 x 5 x 0.5 cm / 11.4 x 1.9 x 0.2 inch
Package Weight:
Approx. 47.3 g / 1.7 oz
Package Include:
1 * Left Replacement Cover:
1 * Right Replacement Cover:
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light.:
2. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :

Свързани продукти