.

.

Златна Поставка за кифли, Украса за парти, по повод Ангажименти, Художествена Поставка във формата на дърво за Рожден ден, тържество, Годеж, Сватби, Украса за Чай, Де?

Златна Поставка за кифли, Украса за парти, по повод Ангажименти, Художествена Поставка във формата на дърво за Рожден ден,

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Уникален дизайн】 : Този златен набор принадлежности за чай и изпълнена минималистичном стил барок и е пълен с изкуство в сравнение с други едноцветните подкрепа за торта, тази златна поставка за торта за рожден ден става много нежна.Направете си чай / парти по случай рождения ден на перфектна!!!. 【Широко се използва】 : Поставка за торта за украса на пиенето на чай ще бъде връхната точка на чаепитий, помолвок, сватби, рожденни дни, детска душа, разкриване пола, Деня на благодарността, Коледа, партита и т. 【Висококачествена поставка за торта за рожден ден】 : е Направена от висококачествен бял картон, ние можем да я използват за демонстрации торти, бисквити, шоколадови бонбони, десерти, закуски, понички, сладкиши, печене и т. идеален за чаепитий или лесни декорации за дома. 【За многократна употреба и преносим】 : Тази поставка за кексчета за рожден ден тежи само 0,4 килограма, лесен за монтаж и демонтаж, побира до 16 кексчета и десерти.Достатъчно здрав, за да здраво, за да запази вашите предложения на място; да Можете бързо да го инсталирате на минута, гладко покритие на материала позволява лесно да почистите го с мека кърпа. 【Купи с увереност】 : Тази поставка за торта за рождения ден на Art party - правилния избор, вие ще получите най-високо качество и наслада.Ако имате някакви въпроси за щети, липсващи детайли, доставка или други аспекти, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез команда, и смятаме ги за теб за първи път. 【Уникален дизайн】 : Този златен набор принадлежности за чай и изпълнена минималистичном стил барок и е пълен с изкуство. в сравнение с други едноцветните подкрепа за торта, тази златна поставка за торта за рожден ден става много нежна.Направете си чай / парти по случай рождения ден на перфектна!!!. 【Широко се използва】 : Поставка за торта за украса на пиенето на чай ще бъде връхната точка на чаепитий, помолвок, сватби, рожденни дни, детска душа, разкриване пола, Деня на благодарността, Коледа, партита и т. 【Висококачествена поставка за торта за рожден ден】 : е Направена от висококачествен бял картон, ние можем да я използват за демонстрации торти, бисквити, шоколадови бонбони, десерти, закуски, понички, сладкиши, печене и т. идеален за чаепитий или лесни декорации за дома. 【За многократна употреба и преносим】 : Тази поставка за кексчета за рожден ден тежи само 0,4 килограма, лесен за монтаж и демонтаж, побира до 16 кексчета и десерти.Достатъчно здрав, за да здраво, за да запази вашите предложения на място; да Можете бързо да го инсталирате на минута, гладко покритие на материала позволява лесно да почистите го с мека кърпа. 【Купи с увереност】 : Тази поставка за торта за рождения ден на Art party - правилния избор, вие ще получите най-високо качество и наслада.

Опции за продукта

Свързани продукти