.

.

Сверхпрочный Водоустойчив Прозрачен Брезент-Дебели Прозрачен Винил PVC Брезент Прозрачен Брезент с Медни Втулками за Къмпинг Беседка Двор на Открито-Брезент за за?

Сверхпрочный Водоустойчив Прозрачен Брезент-Дебели Прозрачен Винил PVC Брезент Прозрачен Брезент с Медни Втулками за Къмпинг

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Актуализация 2023 година и материали премиум-клас】 Сверхпрочный бреза с дебелина до 0,35 мм, 14 грама на квадратен метър, притежаващи необходимата здравина и издръжливостМатериал PVC прозрачна, което гарантира, че можете да следвате за неща, които сте укрываете. външен брезата може да се използва в продължение на години и в продължение на няколко сезона. 【МНОГО ДЕБЕЛИ и здрави】 Нашия PVC брезент зашеметяващ.Иглата, изработени от алуминий, който е по-стегната и издръжливи в сравнение с, да бъдат представени на пазара, например, медни дупки.Дупки са разположени приблизително на всеки 50 см (20 инча) по ръбовете и на 4 ъгъла, което осигурява лесна и бърза инсталация и монтиране на tarps. 【ЗАЩИТА ОТ ВСЯКАКВИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ】 Водоустойчив брезент Предпазват вашите вещи от силите на природата, улица мебели от дъжд, пясък, прах и слънчева светлина, d този тежък брезент за да се справят с всичко това!По време на силен дъжд и снежни бури ни Брезент ще Запази нещата колкото се може по-здраво и сухи. 【Комплексно използване】 Прозрачен бреза с люверсами не само може да защити вашия дом, автомобил, камион, палатка, клетки за домашни любимци, лодка или парникови растения в саксии, зеленчуци. също така може да се използва като tarps за басейн в задния двор или tarps за дърва за огрев.Той има широк спектър на приложение.Никога не знаеш колко Удобен ще бъде този Брезент. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН БРЕЗЕНТ, КОЙТО МОЖЕТЕ да ПОЛУЧИТЕ】 комплектът включва 1 парче прозрачно ултра силна непромокаемого tarps, 1 ролка ветрозащитной дълго въже от полиестер и около 25 кабелни основи, които да отговарят на вашите нужди. 【Актуализация 2023 година и материали премиум-клас】 Сверхпрочный бреза с дебелина до 0,35 мм, 14 грама на квадратен метър, притежаващи необходимата здравина и издръжливост.Материал PVC прозрачна, което гарантира, че можете да следвате за неща, които сте укрываете. външен брезата може да се използва в продължение на години и в продължение на няколко сезона. 【МНОГО ДЕБЕЛИ и здрави】 Нашия PVC брезент зашеметяващ.Иглата, изработени от алуминий, който е по-стегната и издръжливи в сравнение с, да бъдат представени на пазара, например, медни дупки.Дупки са разположени приблизително на всеки 50 см (20 инча) по ръбовете и на 4 ъгъла, което осигурява лесна и бърза инсталация и монтиране на tarps. 【ЗАЩИТА ОТ ВСЯКАКВИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ】 Водоустойчив брезент Предпазват вашите вещи от силите на природата, улица мебели от дъжд, пясък, прах и слънчева светлина, d този тежък брезент за да се справят с всичко това!По време на силен дъжд и снежни бури ни Брезент ще Запази нещата колкото се може по-здраво и сухи. 【Комплексно използване】 Прозрачен бреза с люверсами не само може да защити вашия дом, автомобил, камион, палатка, клетки за домашни любимци, лодка или парникови растения в саксии, зеленчуци. също така може да се използва като tarps за басейн в задния двор или tarps за дърва за огрев.Той има широк спектър на приложение.

Опции за продукта

Свързани продукти