.

.

Террариумные Японски Чаени Саксии Wakauto, Стъклена Кана за приготвяне на чай, Кана за заваряване на Печката, Могат да се Мият в съдомиялна машина, чайникът с Дървена Д?

Террариумные Японски Чаени Саксии Wakauto, Стъклена Кана за приготвяне на чай, Кана за заваряване на Печката, Могат да се Мият в съдомиялна

BGN 12.68

Наличност
На склад

Удължен корпус за дълъг период на употреба и дръжка на добра форма за надеждно захващане, която е лесно да се прекъсне стъклени чайници.Може да се използва както за топли, така и за студени напитки.Може да се използва в електрическите керамични нагревателях. стъклени чайниках.Филтър със стъклена вложка, ефективен филтърен чай лист.Защита на здравето и околната среда, могат да издържат на висока разликата в температурите. стъклени кани за чай.Малък и изискан стъклен чайник от по-дебело стъкло със защитен дизайн. стъклени чайници.Широко се използва в хотела, чайном къща, ресторант, дом и на други места. идеален за ескорт в живота си. стъклени чайници.Удължен корпус за дълъг период на употреба и дръжка на добра форма за надеждно захващане, която е лесно да се прекъсне. стъклени чайници.Може да се използва както за топли, така и за студени напитки.Може да се използва в електрическите керамични нагревателях. стъклени чайниках.Филтър със стъклена вложка, ефективен филтърен чай лист.Защита на здравето и околната среда, могат да издържат на висока разликата в температурите. стъклени кани за чай.Малък и изискан стъклен чайник от по-дебело стъкло със защитен дизайн. стъклени чайници.Широко се използва в хотела, чайном къща, ресторант, дом и на други места. идеален за ескорт в живота си. стъклени чайници.Описание Стъклена кана за приготвяне на чай Чайник за заваряване на печката, могат да се мият в съдомиялна машина, чайникът с дървена дръжка за домашния офис, кана за приготвяне на чай Характеристики - Цвят : прозрачен; - Материал : дърво, стъкло; - Размер : около 20,00x13,00x7,00 см/7,86x5,11x2,75 инча; Капацитет : 300 мл; Опаковка : 1 х чайник за варене на чай.

Опции за продукта

Свързани продукти