.

.

Рафт за обувки за антре Модерен Лесен шкаф за обувки Дома на Врата на Врата Антре Балконный шкаф Органайзер за рафтове за обувки (Размер: 140x32x100 см)

Рафт за обувки за антре Модерен Лесен шкаф за обувки Дома на Врата на Врата Антре Балконный шкаф Органайзер за рафтове за обувки (Размер:

BGN 3.00

Наличност
На склад

1 Голямо пространство за съхранение на различни видове обувки в съответствие с различните нужди на съхранение. Выдвижное място за съхранение, в която е лесно да поставите книги, ключове и други разнородни елементи, което прави лобито по-чист. Запазени вентилационни отвори, които правят дъх. Използването на метални панти, плавно и тихо затваряне на буфер тип избягвайте тесни точки. Уголемени метални крака на шкафа (около 10 см), са здрава опора, чистота без задънена улица, благодарение на което можете да поставите чехли и други обувки за ежедневно носене. Голямо пространство за съхранение на различни видове обувки в съответствие с различните нужди на съхранение. Выдвижное място за съхранение, в която е лесно да поставите книги, ключове и други разнородни елементи, което прави лобито по-чист. Запазени вентилационни отвори, които правят дъх. Използването на метални панти, плавно и тихо затваряне на буфер тип избягвайте тесни точки. Уголемени метални крака на шкафа (около 10 см), са здрава опора, чистота без задънена улица, благодарение на което можете да поставите чехли и други обувки за ежедневно носене.Този просторен шкаф за обувки с достатъчно пространство за съхранение на различни видове обувки и голямо отделение за съхранение на обувки по-големи размери.Описание на продукта : стойка за обувки, рафтове за съхранение, шкаф за обувки, Мебельназвание на продукта : Начален шкаф за обувки Цвят : бял Размер : (само за справка, моля, потвърдете размер, преди да купите!) 120*32*100 см; 140*32*100 виж Внимание. Моля, измерете необходимия размер на продукта, преди да купите, за да се избегне неподходящего размер след покупката. Продукти в снимките на продукта, с изключение на фото рамки, в комплекта не са включени. Моля, отстранете внимателно, за да не се губят и не се надраскат. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти