.

.

Само плоски кърпи размер Queen Size - 6 Опаковки на Насипни бели чаршафи за масаж на масата, в леглото, за дома, стоки от първа необходимост Air Bnb, орнаменти в общежитието - ?

Само плоски кърпи размер Queen Size - 6 Опаковки на Насипни бели чаршафи за масаж на масата, в леглото, за дома, стоки от първа необходимост

BGN 2.67

Наличност
На склад

✔️ ЦЕНЕН КОМПЛЕКТ плоски чаршаф Само размера на Queen Size - Опаковка от 6 насипни плоски чаршаф гарантира, че при необходимост вече имате допълнителни горни чаршафи за леглаТова са отлични кърпи за масаж маса, кърпи за болничното легло или дори могат да бъдат използвани като стоки от първа необходимост в хотел или air bnb. ✔️ ГОЛЯМ РАЗМЕР : Тези кърпи queen top размер на 90 на 102 инча с 2-инчов подолом лесно са подходящи за лична употреба.Лесно можете да ги комбинирате с нашите 6 и с малко пари чаршаф хипита и 12 и с малко пари покрива възглавница за пълен начин.Те също са на разположение в размер king , twin и fullsize. ✔️ МЕКИ И УДОБНИ : Насладете се на уютна лягане на тези меки плоски простынях от микрофибър, които са приятни на допир.Това е идеалния партньор след изморителен работен ден!. ✔️ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЛИСТОВЕ : Нашите клиенти намират за много приложения на този однотонным бели плочи.Той обикновено се използва за производството на пердета за дома или за масаж, болници и домашни любимци. ✔️ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : ЗА разлика от памучен чаршаф, кърпа от микрофибър за спално бельо е устойчив на избледняване, усадке и образуването на бръчки.Уверете се, че сте измийте ги внимателно, с помощта на студена вода ръце или в щадящем режим на пералната машина. ✔️ ЦЕНЕН КОМПЛЕКТ плоски чаршаф Само размера на Queen Size - Опаковка от 6 насипни плоски чаршаф гарантира, че при необходимост вече имате допълнителни горни чаршафи за легла.Това са отлични кърпи за масаж маса, кърпи за болничното легло или дори могат да бъдат използвани като стоки от първа необходимост в хотел или air bnb. ✔️ ГОЛЯМ РАЗМЕР : Тези кърпи queen top размер на 90 на 102 инча с 2-инчов подолом лесно са подходящи за лична употреба.Лесно можете да ги комбинирате с нашите 6 и с малко пари чаршаф хипита и 12 и с малко пари покрива възглавница за пълен начин.Те също са на разположение в размер king , twin и fullsize. ✔️ МЕКИ И УДОБНИ : Насладете се на уютна лягане на тези меки плоски простынях от микрофибър, които са приятни на допир.

Опции за продукта

Свързани продукти