.

.

Qonioi Куче през Цялата Котка Зимата Топъл Спален чувал Дълга Плюшен Меко Легло за домашни Любимци Успокояваща Легло Подходящ за възрастни домашни любимци-Кучета, Ко?

Qonioi Куче през Цялата Котка Зимата Топъл Спален чувал Дълга Плюшен Меко Легло за домашни Любимци Успокояваща Легло Подходящ за възрастни

BGN 56.44

Наличност
На склад

Подходящ за възрастни домашни любимци -кучета, котки,Това ще създаде уют, ще му е сладък и комфортен сън.Антистатичен, дишащи, с отлично качество. форма и щедър дизайн, лесен за употреба, чист и опрятен.Сигурен, удобен и достъпен предмет от първа необходимост, това е несъемная, моющаяся легла за домашни любимци.Подходящ за възрастни домашни любимци -кучета, котки,.Това ще създаде уют, ще му е сладък и комфортен сън.Антистатичен, дишащи, с отлично качество. форма и щедър дизайн, лесен за употреба, чист и опрятен.Сигурен, удобен и достъпен предмет от първа необходимост, това е несъемная, моющаяся легла за домашни любимци.Подходящ за възрастни домашни любимци -кучета, котки, В него се създава уют, се даряват сладки и комфортен сън.Антистатични и дишащи, идеалната форма на качеството и щедър дизайн, лесни за използване, безопасни, чисти, удобни и се предлагат на цени на стоки от първа необходимост. Това не подлежаща на премахване на леглото полиестер за домашни любимци и бял полипропилен памук. Размер : 40x40 см (за домашни любимци с тегло по-малко от 6 кг) се дължи На ръчно измерване са възможни отклонения в размера на 1-3 мм Може да има малка разлика в цвета се дължи на дисплея и осветление.1 x Легло за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти