.

.

Kisangel 1 комплект Сгъваеми Контейнери, Преносими Прибори Складное Съхранение на Продукти за деца с Купата за Хранене на Деца за деца Синята Лъжичка Скай-Силиконови К?

Kisangel 1 комплект Сгъваеми Контейнери, Преносими Прибори Складное Съхранение на Продукти за деца с Купата за Хранене на Деца за деца Синята

BGN 1.67

Наличност
На склад

ПП Преносима купа за хранене : Здрав силиконов материал предотвратява счупване на купата на бебета и улеснява приемането на храната.Детска купа с лъжица : много подходящ като подарък на приятели, които имат у дома има деца.Купа за детска вечеря : Силиконов материал не се притеснявайте за това, че детето ви ще се счупи чиниите.Детски прибори : Сгъваема конструкция, материал, издръжлив, лек и издръжлив, не е подходяща за домашна употреба, но също така е подходящ за преносим употреба на деца на открито.Силиконовата детска купа : и може да се използва в продължение на известно време.Списък на пакетите 1 x кутия за съхранение 1 х купа 1 х лъжица Характеристики - Цвят : синьо небе - Корпус на чашата може да се сгъва до плоска форма, спестявайки място за съхранение, и е снабден с кутия за съхранение, която е чиста и удобна. - Материал : полипропилен, силикон Размер : 11.20 инча - Пълномаслено леярство, практично и попадащи. - Това е набор от силиконови сгъване мисок, произведени с отлично силиконов материал, съчетани с лъжица и кутия за съхранение. - и, може да се използва за известно време. - Сгъваема купата е по-голяма капацитет и лесно деформиран, след попълване на храна.Информация за продукта Детска купа silicone Този продукт представлява купа за хранене на бебето, произведени от висококачествен силиконов материал, така че тя може да ви служи известно време.Детска купа с лъжица от материал, който може да осигури неговата дълготрайност и практичност.Детска трапезария купа - това е добър контейнер за съхранение на продукти, на които можете да нахрани детето си.

Опции за продукта

Свързани продукти