.

.

Твърд калъф RYOKO, който е съвместим с игри слушалки за виртуална реалност Meta/Oculus Quest 2 версия и каишка Elite с батерия и други аксесоари, идеален за пътуване и за домашно ?

Твърд калъф RYOKO, който е съвместим с игри слушалки за виртуална реалност Meta/Oculus Quest 2 версия и каишка Elite с батерия и

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Нова концепция за дизайн】 търсите калъф за съхранение на слушалки Quest 2?Разработен в форм-фактор на виртуална слушалки, този твърд калъф е съвместим със слушалки Quest 2 и каишка елит, както и с версия с батерия и две сензорни контролери 【Преносимост】 Дръжка и презрамки, предназначени за най-добра носене при излизане навън.Твърд калъф има просторен мрежест джоб за съхранение на ежедневните предмети, като батерии, мобилни телефони и кабели, който е много подходящ за пътуване и съхранение вкъщи. 【Ultra-висока сигурност】 калъф за носене е направен от фина плюшени тъкани с еластична лента вътре, който може да се използва за задържане на виртуална слушалки и предотвратяване на разклащане.Ефективно предпазва VR-слушалките от драскотини, падания, прах и пръски. 【Какво получавате?】Получавате твърд калъф, 1 защитно фолио за обектива на ЕВА, 1 силиконовата маска за намаляване на умора от продължително носене, 2 кабелни превръзки за поредици и 2 силиконови капачки за бутони.И нашето 24-часово сервизно обслужване. 【Чудесен подарък】 Ако вашият приятел, дете, майка, татко използва гейминг слушалки за виртуална реалност, този калъф за носене - най-добрият подарък за него.По-голям капацитет, идеален за съхранение на гейминг слушалки за виртуална реалност и геймпадов, както и на стоки от първа необходимост, което е много удобно за носене. 【Нова концепция за дизайн】 търсите калъф за съхранение на слушалки Quest 2?Разработен в форм-фактор на виртуална слушалки, този твърд калъф е съвместим със слушалки Quest 2 и каишка елит, както и с версия с батерия и две сензорни контролери. 【Преносимост】 Дръжка и презрамки, предназначени за най-добра носене при излизане навън.Твърд калъф има просторен мрежест джоб за съхранение на ежедневните предмети, като батерии, мобилни телефони и кабели, който е много подходящ за пътуване и съхранение вкъщи. 【Ultra-висока сигурност】 калъф за носене е направен от фина плюшени тъкани с еластична лента вътре, който може да се използва за задържане на виртуална слушалки и предотвратяване на разклащане.

Опции за продукта

Свързани продукти