.

.

Купувайте заедно, спестете повече, Натурална Кафява Шнола за коса разширения, Истинска Човешка шнола за коса разширения # 2, най-Тъмна Кафява 14 инча 105 грама и 12 инча 8

Купувайте заедно, спестете повече, Натурална Кафява Шнола за коса разширения, Истинска Човешка шнола за коса разширения

BGN 10.45

Наличност
На склад

★ Са истински човешки косата : шнола за коса разширения RUNATURE е изработена от 100% истински човешки косъмСалонное качество, меки, като вашите собствени естествени коси.Можете свободно изправяне и ги къдри. ★ Двойна патици : удължаване на косата в скоби RUNATURE - това е с две патици, който по-трайни и съдържа повече коса.Скоби добре зашити в патици, те са лесни за изпълнение и отнемат, те никога няма да навредят на кожата на главата. ★ Бързо променяйте своя начин : косата на заколках - това е най-лесният и бърз инструмент за придаване на обем и дължина, ако искате незабавно да се създаде нов имидж, косата на заколках ще стане ваш добър избор.Нашите скоби за изграждане на човешки косъм при добри грижи може да продължи 2-3 месеца. ★ Спецификация : 80-120 g в опаковка с клипове, с дебелина от върха до края.Просто за да придават на косата плътност, ние ви предлагаме да си закупите 1-2 комплекта.Искате пухкава прическа, ви съветваме да закупите 2-3 комплекта. ★ Услуга цветовете : Шнола за изграждане на човешки косъм RUNATURE има безброй цветове по ваш избор и могат да бъдат оцветени в по-тъмен цвят.Ние ви предлагаме да изберете цвят по ваш собствен корен на косата.Може да има малки различия, поради монитори и осветление.Ако имате някакви въпроси за избор на цвят, моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ. 【Скоба за изграждане на кестени коса от човешки косъм】 от 10 до 12 инча над 80 г; от 14 до 22 инча за 120 г (105 g коса + 15 г скоби).Колкото повече дължина, толкова по-тънки ще дебелина. за тънка коса се препоръчва да добавите 100 грама дължина, а за пълен коса - 200 г. Полезни съвети : Полагане : Когато завиваете или выпрямляете коса, моля, използвайте термозащиту.Миене : Използвайте само шампоан и балсам без сулфати.Използвайте маска за коса и серум не по-рядко от един път на 1-2 седмици, за дълбока грижа за наращенными коса, и по-добре да им даде, за да изсъхне по естествен начин, за да се запази тяхната мекота и здраве.

Опции за продукта

80g-120g per pack with clips, thick from top to end. Just to thicken your hair, we suggest you to buy 1 - 2 sets. Want to full head, suggest buy 2 - 3 sets. :

Свързани продукти