.

.

Аксесоари за хранене на бебето - Силиконов комплект за хранене на детето с led подсветка, Детски чинии с вендузата, Поильники за деца, Посуда и прибори за самостоятел?

Аксесоари за хранене на бебето - Силиконов комплект за хранене на детето с led подсветка, Детски чинии с вендузата, Поильники за деца, Посуда

BGN 1.67

Наличност
На склад

2 х Силиконови нагрудника за улов на храна 2 х Силиконови плочи с всасыванием. 2 х Силиконови лъжички. 2 х Силиконови вилици. 1 х Силиконова чашка с соломинкой. 【Комплект за самостоятелно хранене】 : за да проверите за детското хранене съдържат 2 х детски силиконови нагрудника, 2 х лъжици, 2 х вилици, 2 х разделени чинии и 1 х чаши, които са подходящи за деца, бебета и малки деца, за да ги използвате, за да вечеря у дома. 【Силна мощност на засмукване】 : 4 по-малки основания за засмукване помагат чиния безопасно да се захванат към всяка гладка повърхност, включително и корита за стульчиков за хранене.Позволете на вашите деца да практикуват в самостоятелна хранене, без да се притеснявате, че те ще организира бъркотия на пода или уронят чиниите си.Създаване на положителни впечатления от прием на храна!. 【Посуда за самостоятелно хранене】 : Безопасността на вашето дете е най - важното за нас, дизайнът на нашите детска лъжици и вилици със защита от кляпа предотвратява произволно потискане на деца и бебета по-малки деца, идеален за деца, които се учат сами да се хранят. 【Слама чаша за пиене】 : Детска чашка с соломинкой и капак има две удобни дръжки и нескользящее дъното.Уникален дизайн с дърворезба осигурява отлично уплътнение между капак и чаша, а спирала соломинка плътно поставена в дупка, като помага на детето да пие самостоятелно.Тази небьющаяся силиконова чаша за деца идеална тренировъчна чаша за бебета. 【Безопасно за вашето бебе】 : Смили се за себе си от движения за почистване на набор от изделия за деца!Поставете силикон лигавници, бебешки лъжици-щепсел, силиконови вендузи и детска чаша в миялна машина, за да ги поддържа чисти, без петна и гигиеничными до следващата употреба, използвайте при всяка температура и безопасно за микровълнова печка или хладилник. 2 х Силиконови нагрудника за събиране на храна, 2 х Силиконови плочи с вендузата, 2 х Силиконови лъжички, 2 х Силиконови вилици, 1 х Силиконова чашка с соломинкой.

Опции за продукта

Свързани продукти