.

.

COHEALI Въртящ се Инструмент, Определени за Ресни, Определени за Ресни 3 бр. дупката удари от Високо Превърнаха в Инструмент за Направи си сам Кожена Инструмент За фърм?

COHEALI Въртящ се Инструмент, Определени за Ресни, Определени за Ресни 3 бр. дупката удари от Високо Превърнаха в Инструмент за Направи си

BGN 39.69

Наличност
На склад

Изработен е от материал от високо стомана, здрав, не могат да бъдат планирани обработкаМожете да изберете инструменти, различни спецификации в зависимост от вашите реални потребности, което е много практично.Изработен с отлична изработка, той има структура и може да продължи дълго.Стандартна стъпка на зъбите може да ви осигури по-лесен начин протыкания на кожата.Интелигентен дизайн, ефективен и удобен, лесен за работа, лесен за употреба, ще стане ваш добър избор.Описание Това е перфоратор за производството на изделия от кожа със собствените си ръце, предимно изработени от трайни материали от високо стомана, която може да продължи дълго време и ще стане ваш добър избор на ръчни инструменти. изработени с майсторство, има разумен дизайн, лесен за употреба и могат лесно да се повиши ефективността на вашия труд.Характеристики - Цвят : черен - Материал : высокоуглеродистая стомана - Размер : около 10.16 см - Разстояние между дупките : 5 мм - Изработен от материал от високо стомана и здрав, не е лесно. - Стандартна стъпка на зъбите може да ви осигури по-лесен начин протыкания на кожата. - Интелигентен дизайн, ефективен и удобен, лесен за работа, лесен за употреба, ще стане ваш добър избор. - Произведен с отлична изработка, има структура и може да продължи дълго. - Можете да изберете инструменти, различни спецификации в зависимост от вашите реални потребности, което е много практично. - Размер : 10,8 X3,3 виж на Помещение включва 3 x удар.

Опции за продукта

Свързани продукти