.

.

Sumifun Прозрачни Подложки за пръсти с отвори за въздух, 8 бр. Силиконови Облицовки за защита на пръстите, Множество Гумена Поставка за палеца при Рани, Пръст разстояни?

Sumifun Прозрачни Подложки за пръсти с отвори за въздух, 8 бр. Силиконови Облицовки за защита на пръстите, Множество Гумена Поставка

BGN 1.67

Наличност
На склад

Защитете върховете на пръстите си Намаляване на триенето.Помогнете лекува напукани пръсти.Помага да се лекува, врастнали нокти.Не съдържа латекс.Моющийся и многократна употреба.Останете на място.Нарязани по размер на пръста си.Удобно се побира на пръста си. 8ШТ силиконови креватчета за пальчиков. (6ШТ малки + 2 ЕЛЕМЕНТА големи).УДОБНО за НОСЕНЕ - Усъвършенстван дизайн с воздухопроницаемыми дупки за въздух го прави доста удобно, тъй като вашата надеждна втора кожа.Произведени от мек и дълготраен висококачествен гел, клас А, не съдържащ материали, причиняващи алергии към латекс, нашите маншет за пръсти осигуряват добра носеща способност.ПОДХОДЯЩ за повечето отпечатъци - 2 размера, подходящи за повечето пръстите, като палеца, показалеца, средния пръст, безименния пръст, кутрето.Моля, прегледайте изображението, за да проверите таблица размери.Лесно можете да изрежете защитни елементи за пръста ножица за размера на пръстите си.ОСИГУРЯВАТ ЗАЩИТА - за седалките на пръстите могат да защитават пръстите от решетка и мазоли, мехури, екзема, мехури, врастнали нокти, пукнатини, прикриване на раните на пръстите на краката.Идеален за защита на пръстите по време на изпълнение на работата по дома.ОСИГУРЯВА ОБЛЕКЧЕНИЕ - Еластичен гел успокоява и овлажнява напукани върховете на пръстите си.Траен ръкав за пръстите осигурява топлина и подходяща компресия, леко подкрепа на ставата.Идеален за лечение на пръстите на разстояние спусъка, пукнатини на пръстите на краката, артрит на пръстите, дерматит и псориазис.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ - 8ШТ силиконови каботажните за пръстите. (6ШТ малък + 2 ЕЛЕМЕНТА голям) Ние сме предоставили гаранция за поддръжка в рамките на 30 дни.Ако имате някакви проблеми с тази продукция Sumifun, моля, не се колебайте, пишете ни.Сгъваем за пръстите на Sumifun.Защита на пръстите от триене и покриване на раните на пръстите на краката.

Опции за продукта

Свързани продукти