.

.

Украса за Св. Валентин, Бреза Дърво с подсветка 18 Инча 24LED с Червени Сърца, Работеща на батерия и USB, Декорация на Масата за Свети Валентин за дома, Украси за Партита н?

Украса за Св. Валентин, Бреза Дърво с подсветка 18 Инча 24LED с Червени Сърца, Работеща на батерия и USB, Декорация на Масата

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Декор за ден на Свети Валентин】 Направете своя декор за ден на Свети Валентин специални с помощта на тези гирлянди под формата на сърца от брезаТой е ярко блести и излъчва приятна червена светлина, създавайки романтична атмосфера, идеална украса за ден на Свети Валентин за дома. 【Светлини за Свети Валентин под формата на Червено Сърце】Височина на осветителното тяло е от 18 инча, това е точно подходящ размер, и това много добре се побере на бюрото си.Той е ярко светва 24 led крушки.Приятно допълнение към вашия декора на "Свети Валентин". 【Трайни украса за Св. Валентин】 Изработени от гъвкава тел, клон гъвкава, можете да регулирате клоните така, както ви харесва.Той чудесно ще се впишат в декор на масата за Свети Валентин, полицата рафтове, спални и партита. 【Бреза лампа на батерии с функция таймер】 Тези крушки за "Свети Валентин" се захранват от батерии 3 AA (в комплекта не са включени) или от USB-кабел, включен в комплекта.Що се отнася до ключа, можете да преместите бутона в средата за включване на функцията на таймера (светлина ще изгори в продължение на 6 часа и изключва в продължение на 18 часа, отново и отново), че е удобно и пести енергия. 【Уникални подаръци за Свети Валентин】 Тази лампа от бреза под формата на червено сърце - добър избор за романтичен осветление, вдига настроението, когато светне, и красиво изглежда, че го прави идеалният подарък за Свети Валентин за нея, подарък за Свети Валентин за майки и подходящ и за други романтични събития.

Опции за продукта

- Tree height:
20 inch - LED Count

Свързани продукти