.

.

Hemoton 2 бр. Възглавница за лице, Ролки, Възглавници, въздушна Възглавница за гърба, за легла, за Пътуване, Възглавници за Тялото, Масажна Възглавница За Лице, Памучен В?

Hemoton 2 бр. Възглавница за лице, Ролки, Възглавници, въздушна Възглавница за гърба, за легла, за Пътуване, Възглавници за

BGN 9.35

Наличност
На склад

Възглавница за пътуване : Нашата възглавница, идва с възглавница от 2 части, лесна за подмянаКалъфка за лице : - Изработени от качествени материали, безопасни за употреба, служи за целия срок на услугата.Масажна възглавница : Нашата възглавница, идва с възглавница от 2 части, лесна за подмяна.Възглавница-люлката на лице : - Можете да го дари приятели или членове на семейството, които минават спа-процедури.Поставка за лице на масата : Голям отвор гарантира, че очите на клиентите никога не ще се чувстват налягане, съответства на формата на лицето на повечето хора.Възглавница за пътуване : Нашата възглавница, идва с възглавница от 2 части, лесна за подмяна.Калъфка за лице : - Изработени от качествени материали, безопасни за употреба, служи за целия срок на услугата.Масажна възглавница : Нашата възглавница, идва с възглавница от 2 части, лесна за подмяна.Възглавница-люлката на лице : - Можете да го дари приятели или членове на семейството, които минават спа-процедури.Поставка за лице на масата : Голям отвор гарантира, че очите на клиентите никога не ще се чувстват налягане, съответства на формата на лицето на повечето хора.Осъществяване списък 2 x възглавници Особености -Материал : памук, перлена памучен възглавница за масаж на лицето -Размер : 32,00 X32,00 X6,00 см. / 12,58 X12,58 X2,36 в пътни възглавници. -Цвят : син, розов памучен възглавница с лицето надолу - Добър инструмент за професионално салон, пътуване, къмпинг, къща, офис, полета и т. Възглавница за пътуване. - Голям отвор гарантира, че очите на клиентите никога не ще се чувстват налягане, съответства на формата на лицето повечето хора спа възглавница за лице. - Чудесен начин за задържане на лицето, за повечето масажисти, хиропрактиков, иглотерапевтов и т. Квадратни възглавници. - Идеален за лицето, шията, главата с останалите.Също така може да се използва като масажна възглавница за врата по време на пътуване. - Добър хлопчатобумажный материал с перли, здрава и комфортна на допир възглавница за гърдите.

Опции за продукта

Свързани продукти