.

.

Защитно фолио PCTC GFX 100/100 S за цифров фотоапарат Fujifilm GFX 100 / GFX 100S, Защитен слой от закалено стъкло твърдост 0,3 мм 9H, 2 * капачки за топла башмака (3 опаковки)

Защитно фолио PCTC GFX 100/100 S за цифров фотоапарат Fujifilm GFX 100 / GFX 100S, Защитен слой от закалено стъкло твърдост 0,3 мм 9H,

BGN 3.20

Наличност
На склад

⭐ Защитно фолио от LCD стъкло е съвместим с цифров фотоапарат Fujifilm GFX 100 /GFX 100 S не е подходящ и за други модели.Лесна инсталация благодарение на 100% не съдържа мехурчета клеям, инсталиране, без мехурчета. ⭐Сензорен екран все още е напълно функционален благодарение на филма от закалено стъкло PCTC. Твърдост ⭐ 9 H и дебелина 0,3 мм с 6 слоя покритие, но може да предостави добра ежедневна защита на екрана на камерата от силни спадове, драскотини, остри предмети като ключове, нож и т. Високата прозрачност на ⭐99,99% е Кристално чиста, пикселите не се нарушава. намалява напрежението в очите, причинена от LCD екран, изключителна технология HD създава перфектен визуално пиршество. ⭐ Ние предлагаме гаранция за връщане на парите до 1 месец, в случай, че не сте удовлетворени на 100% и искам да върне стоката по някаква причина. ⭐ Защитно фолио от LCD стъкло е съвместим с цифров фотоапарат Fujifilm GFX 100 /GFX 100 S. не е подходящ и за други модели.Лесна инсталация благодарение на 100% не съдържа мехурчета клеям, инсталиране, без мехурчета. ⭐Сензорен екран все още е напълно функционален благодарение на филма от закалено стъкло PCTC. Твърдост ⭐ 9 H и дебелина 0,3 мм с 6 слоя покритие, но може да предостави добра ежедневна защита на екрана на камерата от силни спадове, драскотини, остри предмети като ключове, нож и т. Високата прозрачност на ⭐99,99% е Кристално чиста, пикселите не се нарушава. намалява напрежението в очите, причинена от LCD екран, изключителна технология HD създава перфектен визуално пиршество. ⭐ Ние предлагаме гаранция за връщане на парите до 1 месец, в случай, че не сте удовлетворени на 100% и искам да върне стоката по някаква причина.

Опции за продукта

Свързани продукти