.

.

NUOBESTY/ Детски Игрални Комплекти, 12 бр. Етикети Със Следи от Деца, Етикети На Пода, Етикети с Самоклеющимися Отпечатъци, Мультяшные Етикети за Детска Стая, Вечерни Ети?

NUOBESTY/ Детски Игрални Комплекти, 12 бр. Етикети Със Следи от Деца, Етикети На Пода, Етикети с Самоклеющимися Отпечатъци, Мультяшные

BGN 0.33

Наличност
На склад

Лесен за използване, просто откъснете самозалепващи стикери за стените на детската стая с обратна страна, след това залепетеПроектиран като картина малки следи с ярки цветни стикери за стените на детската стая, отлично украса за детската градина.Тези етикети представлява самозалепващи се стикери за стени, детски стаи, може да ги стик директно на повечето чисти гладки повърхности.За да се намали вероятността от подхлъзване по време на къпане, направете стикери за стените на детската стая по-безопасно по време на къпане.Тези етикети на пода-практични инструменти, стикери за стените на детската стая за детска, хол, детска стая, коридор, изход, търговски център, автобусна спирка, и така нататък.Характеристики Материал хартия 9,6 виж Опаковката включва 12 бр. етикети на пръстови отпечатъци.

Опции за продукта

Свързани продукти