.

.

160 Бр. Етикети Васи, Ретро Набор от консумативи за Scrapbooking, Етикети за Албуми, Правене на списание Направи си сам Комплекти за списание аксесоари, Натурална Колекция ?

160 Бр. Етикети Васи, Ретро Набор от консумативи за Scrapbooking, Етикети за Албуми, Правене на списание Направи си сам Комплекти за

BGN 2.40

Наличност
На склад

Различни дизайни : Набор за scrapbooking с винтажными стикери направени в различни дизайнах, включително етикети с растения и пеперуди, марка, билети и счетоводни книги, страници на стари книги и нотные листове различни стилове могат да допринесат за вашия приливу вдъхновение.В комплекта са включени : Вие ще получите 206 пури в ограничени бройки стикери за scrapbooking, материали, хартия, картички с бирками и картички-колажи с ръчно сметка.Стилове и различни цветове, можете да изберете стикери и хартия от материала, който ви харесва използвате; за голямото им количество ще задоволи вашето ежедневно използване, и вие можете да ги споделите със семейството си или с приятели. Различни теми : Реколтата, етикети за списания с 4 различни теми, като всяка тема съдържа различни шарки, само на комплекта за scrapbooking 206 броя; Различни модели могат да изразят своите различни идеи.Надежден материал : Етикети aesthetic vintage произведени от хартия washi и хартия с покритие.Повърхността гладка хартия, а моделите на етикета ясно и ярко.Това ще бъде много удобен за използване; моля, обърнете внимание, че стикерът върху плосък лист трябва да се изрежат и да, и хартия от материал трябва да се придържа двустранно тиксо. Подходящ за пури в ограничени бройки консумативи за правене на списания в стил scrapbooking собствените си ръце : Специално проектирани за любителите на водене на дневници в стил боклуци, стикери от колекцията ретро стил и хартия от материали, подходящи за направата на изящни занаяти, можете да поканите семейството си или приятели, за да направи с вас изящни занаяти в свободното време, прекрасно време и да подобрите междуличностните отношения. Различни дизайни : за да проверите за scrapbooking в стил vintage имат различни проекти, включително етикети с растения и пеперуди, марка, билети и др. счетоводни книги, стари библиотеки страница и нотные листове. различни стилове могат да допринесат за вашия приливу вдъхновение.В комплекта са включени : Вие ще получите 206 пури в ограничени бройки стикери за scrapbooking, материали, хартия, картички с бирками и картички-колажи с ръчно сметка.

Опции за продукта

Свързани продукти