.

.

Поставка за такос от 6 бр. с уникален остров модел, Комплект Цветни големите притежатели за такос премиум-клас от 6 парчета, Подложки за Такос на 3 Тако, Градинска пос?

Поставка за такос от 6 бр. с уникален остров модел, Комплект Цветни големите притежатели за такос премиум-клас от 6 парчета, Подложки

BGN 0.67

Наличност
На склад

1 УНИКАЛЕН и атрактивен ДИЗАЙН : В комплекта са включени шест притежателите за тако и пет размерите лъжици, което го прави много полезен и е идеално място за семейства или групи от приятели, които обичат да се организира вечери за готвене такос или да се готви заедно.Благодарение на нанасяне на специален фигура под формата на острова на повърхността на влакчета за тако, оказва се, креативен и уникален дизайн, подложки за тако, който ще се откроява на фона на други каботажните за тако, представени на пазара. УДОБНО и практично : Тези влакчета за такос са предназначени за това, за да пазят тако в изправено положение, което ги прави лесни за пълнене и употреба в храните.Комплект от 6 притежателите за такос е с вълнообразна форма, която повтаря контура на опаковки за тако, като предотвратява загубата на гарнитурата.Мерителни лъжички също са удобни добавка, която ви позволява да лесно отмерять съставки. Цветен и весел : Поставка за такос е представена в шест различни цветове с уникален модел "остров" (зелено, синьо, червено, оранжево, жълто и лилаво), че ще даде своя тако във вторник вечер весел и празничен вид.Лъжици и се предлагат в съответните цветове, създавайки цялостен и игрив начин. ИЗДРЪЖЛИВ - забавно и практично допълнение към всеки тако-вечеря.

Опции за продукта

Свързани продукти