.

.

6 Опаковки Недовършени дървени каботажните с държач – 4-инчов Кръгла Дървена поставка за бродерия, отшлифованная и готова за декорированию, раскрашиванию или бояд?

6 Опаковки Недовършени дървени каботажните с държач – 4-инчов Кръгла Дървена поставка за бродерия, отшлифованная и готова

BGN 4.40

Наличност
На склад

? НАБОР от НЕОБРАБОТЕНИ ДЪРВО : Включва 6 кръгли дървени каботажните и малка тава за съхранение, всичко е направено от необработени дърво, отшлифовано и е готово за декориране, colorization или оцветяване ? СЕМЕЙНО РЪКОДЕЛИЕ : отлично забавление за цялото семейство, където всеки член може да украсяват своя собствена поставка, едновременно работи върху допълнителни екстри за гостите. ? ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : Всяка кръгла поставка с 4 инча в диаметър, осигуряване на достатъчно площ за защита на вашите мебели от водни пръстени и разливи. ? УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за защита на масички, места за хранене бюра, офис маси или deskside маси в хола, семейната стая или офиса. ? ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПОДАРЪК : Тези дървени влакчета с техните ръце ще бъдат предназначени за подаръци за нов дом, рожден ден или празник, добавяйки, индивидуален подход, който ще бъде по-добре усвоен получателите.Добавете индивидуален подход към декора у дома, с помощта на нашите 6 опаковки недовършени дървени каботажните с притежателя.В този комплект са включени 6 кръгли дървени каботажните и малка тава за съхранение, всички те са направени от необработени дърво, земята и са готови да декорированию, раскрашиванию или боядисване.Вовлеките за цялото семейство в забавно и творческо занимание, където всеки член на семейството ще може да украсите своя собствена поставка, едновременно работещи заедно за допълнителни подкрепа за гости.Влакчета имат диаметър от 4 инча, осигуряване на достатъчно площ за защита на вашите мебели от водни пръстени и разливи.Тези универсални стойки са идеални за използване в хола, семейната стая, или в офиса и могат да бъдат използвани за защита на списания, места за хранене, офис или deskside маси.Нашите дървени влакчета с ръцете си създават проектирани и индивидуални подаръци за нов дом, рожден ден или празник, добавяйки уникален баркод, който ще бъде по-добре усвоен получателите.Проявете творчески подход и дайте спомени с помощта на нашите Недовършени дървени каботажните с притежателя.

Опции за продукта

Свързани продукти