.

.

Нокторезачки KXCDTECH за кучета, Тримери за нокти на Пръстите на краката с Домашни любимци с противоударен, Гребен за домашни любимци и Пила за нокти за по-Големите Сре?

Нокторезачки KXCDTECH за кучета, Тримери за нокти на Пръстите на краката с Домашни любимци с противоударен, Гребен за домашни любимци

BGN 5.66

Наличност
На склад

?【Сладък рисунки кучешки лапи】 Корпус от висококачествена стомана 7050 алуминий с чудесни рисунки кучешки лапиТова не е просто нечувствителни инструмент, както и подарък с положително отношение към живота.Задължително условие? за собственика на домашния любимец в 2020 година. Внимавайте за тенденция!. ?【Professional за златен ретривър】 Вашата професионална ножица за нокти, специално проектирани за големи кучета, като голдън ретривър, лабрадор-ретривър, немска овчарка, хъски, груб коли и самоед.Също така е подходяща за използване в магазини за домашни любимци. ?【Сигурно стопорное острието】 Ножици за подстригване на кучета са оборудвани защитен стопорным острие, което значително намалява риска от прекалено къси прически на ноктите и нараняване на вашето куче.И отстрани има предпазен заключване, че децата едва ли ще могат да се отвори, така че той предпазва от случайни порязвания и увреждане на ножове и други предмети, съхранявани заедно. ?【Съкращения на желязна тел, като масло】 Направени от дебели остриета от неръждаема стомана 3,5 мм, нокторезачки за кучета, достатъчно мощни, за да режеш дебели нокти само една вдлъбнатина.За разлика от продукти от евтина пластмаса, нашият продукт се отличава с висока износоустойчивост, дори дръжката е изработена от стомана.Тя ще остане остър в продължение на много години за безгрижно, гладки, бързи и остри съкращения. ?【Многофункционалност 3 в 1】 Уморени от бъркотията в чекмеджето?Запознайте се с оригинални кусачками за нокти премиум-клас 3 в 1 за кучета!Те са оборудвани с помощта на гребен за коса и за нокти, пила за нокти, които удобно се настаняват в дръжката на машинки за подстригване.Не е нужно да се притеснявате за това, че можете да не намерите правилните неща.Съхранявайте кутията си в чистота и ред!.Сгъваем дизайн : Тази нова машина за рязане на ноктите на кучето е сгъваем дизайн, който е удобен за съхранение.Ключа за заключване : да не се допуска децата да са причинили вреди при използването му.

Опции за продукта

Свързани продукти