.

.

Qonioi Антигравитационный Овлажнител с капки Вода За Спалня, Офис, Работен плот, Противотуманный USB-Овлажнител, Интелигентен Дизайн противоположна посока със защита ?

Qonioi Антигравитационный Овлажнител с капки Вода За Спалня, Офис, Работен плот, Противотуманный USB-Овлажнител, Интелигентен Дизайн

BGN 59.96

Наличност
На склад

【Овлажнител на въздуха】 Технологията Water drop отлив black технология за овлажняване, дребния водна мъгла, едновременно прехрана въздух, може да се намали напрежението, да ви помогне да си възвърне настроението, да направи живота по-интересенНе трябва да се бори с евтини крехка и спукан настолни овлажнители.Този качествен овлажнител - този, който търсите. 【Защита от прекъсване на】Овлажнител на въздуха в спалнята може да се изчисли на 8 часа, устройство за защита от прекъсване по време, издръжливи, по-непринудена.Тази трайна овлажнител за всички помещения стабилно и ефективно разсейва успокояващ и хладна мъгла, която вие желаете.Дишате добре, живейте добре!Ще се надяваме, че открих това преди няколко години!. 【Интелигентна защита от прекъсване на】 led интелигентен дисплей, на дисплея на времето в реално време. резервоар за вода с обем 800 мл, двойна защита от прекъсване на захранването, ефективно предпазва от сухо изгаряне (за откриване на нивото на водата и сензор за предотвратяване на сухо изгаряне),. 【Дизайн противоположна посока с капки вода 】 пробив през традиция, технология антигравитационного черен на цвят, като едновременно с хидратиращ, дава на интересен опит, придава на работния плот усещане за изкуство.Двойна филтрация за здраве и спокойствие.Нанотонкий мъгла, най-доброто усвояване на мъгла, пръскане на дребния и сверхтекучего мъгла, бързо съхнене.Има малка струя вода, която ви позволява да усетите, че сте близо до природата. 【Режим на двойно овлажняване】 Един клавиш, за да отворите режим на осветление, мека светлина и се наблюдава, как капка вода преминава обратно по време на овлажняване, за подобряване на настроението.Един ключ за отваряне на режим - непрекъснато овлажняване на пръскане с вода срещу течението, което ще ви помогне да премахнете сухота.Характеристики : Брой : 1 бр. Материал : ABS + силикагел Цвят : бял, черен, мятно-зелен размери на продукта : 12x12x23,1 см / 4,68x4,68x9,01 инча нето Тегло : 515 g / 1,14 килограм бруто Тегло : 515 g / 1,14 килограм Работна температура : 0-40 ° C Капацитет на резервоара за вода : 800 мл Време за работа : 8 часа по график съдържание на Пакета : 1 овлажнител на въздуха 1x USB.

Опции за продукта

Свързани продукти