.

.

Bettomshin 1 бр. клапан с порт 1/4 инча, с вътрешна резба 12,5 мм (G тип) за предотвратяване на обратен поток на течност, осигуряване на еднопосочен поток на течности и сигурно?

Bettomshin 1 бр. клапан с порт 1/4 инча, с вътрешна резба 12,5 мм (G тип) за предотвратяване на обратен поток на течност, осигуряване на

BGN 0.33

Наличност
На склад

[РАЗМЕР]- тема Диаметър : 12,5 мм; Тип резба : G-образни; Материал : мед; Цвят : сребрист [Неща] - е Изработен от неръждаема мед, притежава устойчивост на корозия, висока температура пластичност и ниски магнитна пропускливост л.Той е много издръжлив, устойчив на високи температури, много издръжлив. [Широко приложение] - Подходящ за преминаване на вода, въздух, масла и някои други химически среди. [Чудесна дърворезба]- Вътрешна резба точност G1 / 4 ", лесно подсоединяется, без приплъзване.Това е обратната въздушен клапан с размер на отворите вътрешна резба, който се инсталира лесно и се отстранява.Добра пропускливост, не е толкова лесно ръждясва. [Използването] - Този въздушен клапан се използва за предотвратяване на обратен поток на течности.Може да се използва вертикално или хоризонтално.Този клапан може да накара среда (въздух, вода, масло) тече в една посока.Течността идва от една дупка, тече от друга дупка и се затваря, когато поток се променя в обратното, като предотвратява обратен поток на течността.Клапан Bettomshin Информация за продукта тема Диаметър : 12,5 мм Тип резба : G Тип Модел на продукта : клапан CV-1/4 точки, Материал : мед Цвят : сребрист Описание 1.Клапан е с диаметър 5 мм, с пълни дупки еднопосочен въздушен поток.It е еднопосочна обратен клапан, който може да се монтира на линията чрез циркулиране на компресора.It има по-висока устойчивост на корозия и е идеален за блокиране на обратния поток на въздуха.Широко се използва в различни линии за подаване на вода, газ, въздух и пара. Изработен от висококачествен меден материал, много издръжлив, устойчив на високи температури, които са много издръжливи. вътрешна резба 5,1 / 4 инча, е подходящ за много машини. Това е еднопосочен клапан, който може да попречи на обратен поток на въздух и осигурява висока пропускливост.Полезни съвети При закупуване и инсталиране обърнете внимание на потока на течността.Ако да извършите инсталирането в обратна посока, вода произтича не ще.

Опции за продукта

Свързани продукти