.

.

DHTDVD Електрическа Машинка за подстригване на домашни любимци, Машина за рязане на кучешки Лапи Бръснач С ниско ниво на шум Комплект за Подстригване за грижи за коне?

DHTDVD Електрическа Машинка за подстригване на домашни любимци, Машина за рязане на кучешки Лапи Бръснач С ниско ниво на шум

BGN 116.69

Наличност
На склад

Нарежете кожа със шевове, очите, ушите и т една Малка дизайн на режещата глава осигурява точна получават най способност. острието е с покритие, R-образен ъгъл с керамично острие, не поцарапает на кожата на вашия домашен любимец.Използва 2 батерии тип AAA (не са включени в комплекта).Външна батерия може да бъде заменен по всяко време.Описание на продукта Отрежете косата от шевове, очите, ушите и т. една Малка дизайн на режещата глава осигурява точна получават най способност. острието е с покритие, R-образен ъгъл с керамично острие, не поцарапает на кожата на вашия домашен любимец.Използва 2 батерии тип AAA (не са включени в комплекта).Външна батерия може да бъде заменен по всяко време.Параметри на продукта Материал : ABS Размер : 15x3 см/5,91x1,18 Възможни цветове : синьо, бяло, жълто Захранване : 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) на Помещение включва : машинка за подстригване за коса домашни любимци * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) моля, Обърнете внимание : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Малошумные Акумулаторни Безжични Електрически Безшумни машинки за Подстригване на кучета за Груминга.

Опции за продукта

Свързани продукти