.

.

6000 бр 7 Размери на Черни Перли с плоска задна Част, Кръгли Половинчатите Мъниста От Изкуствени Перли, Россыпь Скъпоценни Камъни Кабошон, Акрил с Пластмасова Кутия з?

6000 бр 7 Размери на Черни Перли с плоска задна Част, Кръгли Половинчатите Мъниста От Изкуствени Перли, Россыпь Скъпоценни Камъни Кабошон,

BGN 3.00

Наличност
На склад

【РАЗМЕРИ&БРОЙ】 В опаковката се съдържа в общо 6000 броя плоски камъни 7 размери 2 mm 4000 броя, 3 мм, 800 броя, 4 мм, 600 бр, 5 мм 200 бр., 6 мм 200 бр, 8 мм, 100 бр. Достатъчно на брой и различни размери за да отговарят на вашите множество нужди в производството на бижута. 【Първокласно качество】 Тези перлени мъниста, изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който придава на перлата блестяща, гладка повърхност.В същото време той притежава нежен аромат, подходящ за всички видове занаяти от перли. 【Лесна употреба】 Нашия перли е проектиран като половинки на перли с гладка повърхност на обратната страна.Можете да използвате лепило, за да залепи перлени скъпоценни камъни за нокти върху всяка гладка повърхност.Тъй като тя е свързана с предмета с помощта на лепило, може да се използва повторно, а не за еднократна употреба, като самоклеящийся. 【Широка гама от】 Перлени мъниста се използват широко като суспензии за нокти, и те са идеални за колиета, гривни, обици, обувки, украси за нокти diy, албум за изрезки, телефон "направи си сам".И това също е чудесен избор, за да се използват като украса на такива фестивали като Коледа, свети Валентин, сватба, рожден ден. 【Опаковката на ПРОДУКТА】 Перли, с фиксирана облегалка опаковани в малки прозрачни пликчета в съответствие с техните размери, а след това се поставят в пластмасови кутии във формата на цвете, за да се избегне смесване на мъниста с различни размери при транспортиране.Затворете кутията, когато не се използва.Лесно е да изберете и подредите.Количество : 6000 броя половинчати перлено мъниста Материал : Висококачествена смола / пластмаса Размер : 2 мм /3 мм/ 4 мм / 5 мм / 6 мм / 8 мм / 10 мм.

Опции за продукта

Свързани продукти