.

.

MENGSOOD 24 бр. Нажимные накрайници за нокти-Въздушната ноктите под формата на Гроб, Маникюр, Пълно покритие, за многократна употреба на Мек гел, направени от Префект и е?

MENGSOOD 24 бр. Нажимные накрайници за нокти-Въздушната ноктите под формата на Гроб, Маникюр, Пълно покритие, за многократна употреба

BGN 3.64

Наличност
На склад

?【Че получавате】? : Вие получавате 1 кутия с инструменти за нокти medium press, в нея се съдържа 24 бр пирони 12 различни размери и 1 набор от инструменти, които ще ви помогнат да създадете красиви нокти ?【Сигурен И здрав материал】? : Аксесоари за режийни за нокти са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, не увреждащата си ръце.Екологично чист, не травмирующий на ръцете, му е трудно да се прекъсне. ?【МИНИМАЛНА ИНСТАЛАЦИЯ】? : отлични статични режийни ноктите за юноши и жени просто отполируйте ноктите, нанесете безплатен лепило-гел и натискайте в продължение на 30 секунди, за да получите любимите си маникюр.Поради ограниченото използване на желейного лепило препоръчваме ви да използвате вашия собствен лепило. ?【Размер лепило за нокти】? : 24 бр. административни нокти, отлично качество и лекота на употреба, като се има предвид разликата в размера на нокътя на всеки човек, които са индивидуално номерирани 0-9, изберете 10 от 24 парчета. ?【МНОГОКРАТНО прилагане на】? : Красиви съвети за изграждане на нокти - това е не само добри продукти за професионални специалисти, изучаващи маникюр, но и прекрасни подаръци за съпругите, приятелките, сестрите и майките.Различни ноктите са подходящи за различни поводи и ви дават различни визуални впечатления.Нека изберем собствения си ноктите!.

Опции за продукта

Свързани продукти