.

.

Holibanna 1 бр. Скоростна Кутия от Волска кожа, Ролка Хартия, Държач За Гъба Титуляр За Тоалетни Кърпички Поставка Бяла Поставка Cartoony Държач За Тоалетна Хартия Стенни Ку?

Holibanna 1 бр. Скоростна Кутия от Волска кожа, Ролка Хартия, Държач За Гъба Титуляр За Тоалетни Кърпички Поставка Бяла Поставка

BGN 1.33

Наличност
На склад

ПластмасатаКутия диспенсер за хартиени кърпички - Многофункционален дизайн, това е не само практично кутия за салфетки, но и удобна поставка за съхранение на вашия телефон, хигиенни кърпички и други предмети.Държач за хартия в банята - многофункционален дизайн, това е не само практично кутия за салфетки, но и удобна поставка за съхранение на вашия телефон, хигиенни кърпички и други предмети.ПОДПОРИ за ФЪН ШУЙ - полезна като стеллажа за съхранение на салфетки или на каквато и всячины, което е удобно и практично.ТИТУЛЯР КЪРПИЧКИ ЗА ЛИЦЕ - интелигентен дизайн, който не се отрази на извличане на тъкани.ДИСПЕНСЕР ЗА КЪРПИ за РЪЦЕ - държач за кърпички направени от материал, който издържа на продължителна употреба.Пратката включва 1 х държач за кърпички Характеристики -Избран от добър материал, който лесно се деформират или да се раздели Стенен контейнер за салфетки. - Интелигентен дизайн, който не се отрази на кутия за съхранение на тъкани за извличане на тъкани. - Самозалепващи дизайн, осигурява удобна настройка на притежателя на кутии за салфетки. - Материал : пластмасов диспенсер за хартиени кърпи за ръце - Размер : Около 24x22x14 см / 9.65 X5 държач за кърпички за лице. - Цвят : бял Стенен монтаж диспенсер за хартиени кърпи - Държач за кърпички направени от материал, който издържа на продължителна употреба - поставка за тоалетни кърпички. - Многофункционален дизайн, това е не само практично кутия за салфетки, но и удобна поставка за съхранение на вашия телефон, хигиенни кърпички и други предмети Многофункционален диспенсер за хартиени кърпички.Описание на продукта Кутия държач за кърпички В нея също така можете да съхранявате на вашият телефон, хигиенни кърпички и други елементи.Стенен контейнер за салфетки Търсите практичен държач за съхранение на салфетки за вашия дом?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт!Нашият cartoony стенен контейнер за салфетки, изработени от материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти