.

.

Калъф за LG V50 ThinQ Case, една Чанта-кобур за LG V50, Zoeirc [Тежкотоварни] Брониран Удароустойчив Двуслойни Защитен калъф за вашия телефон с поставка и щипка за колан, Калъф-ко?

Калъф за LG V50 ThinQ Case, една Чанта-кобур за LG V50, Zoeirc [Тежкотоварни] Брониран Удароустойчив Двуслойни Защитен калъф

BGN 26.87

Наличност
На склад

Специален дизайн : Предназначен за мобилен телефон LG V50 Thin QКалъф за телефон LG V50, вътрешен Твърд корпус корпусът е Изработен от удароустойчив поликарбонат с двойно увеличаващата и ударопоглъщащ силиконовата вътрешната обвивка.Ъглите са изработени от силикон двойна дебелина за по-добра защита от падане, а друг траен силикон - трайни и абсорбира силата на удара.Калъф за LG V50 Thin Q, Удобство : Вградена поставка в задната част, за хоризонтално положение за преглед ви позволява да видите стрийминг без помощта на ръцете.Определя въртяща скоба за колан лесно се определя в разгънат положение и осигурява различни ъгли на видимост по време на гледане на филми или видео разговори, също поворачиваемый на 180 градуса.Кобур LG V50, защита : съчетание на мек силиконов гел и твърд скелет за защита от падане и надраскване.В комплекта са включени 2 броя - твърд калъф на гърба на капака, който се вмъква във въртящата се кобура с фиксирующим клипс за колан.Клип за колан с кобур, комбиниран дизайн 3 в 1, амортизирующий удар при падане на телефона на земята, пълен достъп до потребителския интерфейс, обектива на камерата, гнездо за слушалки, високоговорител и микрофон.Поставка за крака.Поставка за крака.Характеристики : 1.100% чисто нов и никога не се използва 2. Лесна инсталация 3. Това двуслойни хибриден калъф. той идва с твърд пластмасов калъф + силиконов калъф за кожата, комбинирани в едно цяло 4.No инструменти, необходими за инсталиране на 5. Този продукт включва чанта за носене на определен цвят по избор (различни варианти на цвят) 6. Този калъф се предлага с кобур с превръщането клипс за колан на 180 градуса, което ви позволява удобно да се носят този елегантен калъф 7. Вградена поставка удобна за гледане на филми и визуални 8.Телефона е в пълен комплект не е включена Съвместима с : LG V50 Thin Q.

Опции за продукта

Свързани продукти