.

.

GreenClick RGB осветителни Тела за кладенци, Външни Вградени осветителни тела 12-24 В с Кабелни конектори, Remote Таймер, 3 W, което променя цвета си, IP67, Водоустойчива led с ниско ?

GreenClick RGB осветителни Тела за кладенци, Външни Вградени осветителни тела 12-24 В с Кабелни конектори, Remote Таймер, 3 W, което

BGN 1.00

Наличност
На склад

Това е нормално явление в огледалото лампи се образува водна мъгла се дължи на разликата температури през зимата или през дъждовните дни Поддържан тела RGB ниско напрежение 12 v И 24 V. Радиочестотни дистанционно управление с паметта на таймера.Премиум клас в наземните светлина.Водоустойчива външна колодезные тела IP67. 【Поддържан тела RGB ниско напрежение 12 В 24 В 】 Подобрени земята осветление RGB ниско напрежение с мощност 4 Вата с тел 0.6 м и 8 части за свързване, работно напрежение 12 В 24 В, съвместимо с най-ниско напрежение на трансформатори ландшафтно осветление. (Трансформатор е необходим за смяна на 110 на 12-24 V. Забележка : Трансформатор в комплекта не е включена, продава се отделно. 【Радиочестотни дистанционно управление с паметта таймер】 RGB подсветката на кладенеца с промяна на цвета, 16 различни цвята, 4 регулиране на яркостта 2 режим и 4/6-часови таймери.Led пейзаж осветление с функция памет ще запази цвета и / или режим на същите, както и преди.Супер радиочестотни безжично дистанционно управление, сигнал може да се прехвърля през стената.Забележка : 2 батерии тип ААА за дистанционното управление в комплекта не са включени. 【Наземни лампи премиум-клас】 Алуминиев корпус, устойчив на натиск, и капачка от неръждаема стомана, высокотемпературное закалено натриево-вар стъкло и led чипове премиум-клас правят тези наземни поддържан тела са по-издръжливи в сравнение с други лампи за кладенци, подходящи за пътека, градина, пейзаж, карам на пистата, басейна, двор, двор, Коледа и т. 【Водоустойчив външни колодезные тела IP67】 Обновен фланец и здрав корпус, водоустойчив печат, оборудване запечатване уплътнението е гумена, утолщенное водонепроницаемое гуменият пръстен около излизането на кабели и дизайн, стъклен капак на обектива правят нашите led поддържан тела с водоустойчива конструкция IP67 по-устойчиви на всякакви метеорологични условия и подчертават вашата градина през цялата година. 【Отлично обслужване】 Този пейзаж лампа е гаранция за пълно връщане на парите в рамките на 30 дни и 12 месеца за обслужване на резервни части.

Опции за продукта

Свързани продукти