.

.

Стъклена бутилка за вода Christian Art Gifts: Моята Благодат е достатъчна за вас - 2 Коринтяни 12: 9 с Изолационен ръкав и бамбук капак, 17 грама.

Стъклена бутилка за вода Christian Art Gifts: Моята Благодат е достатъчна за вас - 2 Коринтяни 12: 9 с Изолационен ръкав и бамбук капак,

BGN 2.00

Наличност
На склад

Тънък, здрав дизайн : Луксозен, модерен дизайн прави тази бутилка за вода, идеална за пътувания и е поставен в поставки за чаши, раници, портмонета и още!Изолация отвътре и отвън : Цветна неопреновый ръкав с линия придава допълнителна изолация одностенному стъкло desgin и осигурява допълнителна защита от аварии.Дървена бамбук закручивающаяся на кутията : Бамбук cover лесно е усукана и се отстранява с помощта на надежден вътрешен пластмасови уплътнения.Библията / вдъхновяващ текст, гравирана в горната част на капака.Цветен и стилен : Тази прекрасна цветна тъмно синьо дизайн нанесен като в стъклена бутилка, така и на изолационен ръкав.Ръкав лесно се отстранява при необходимост.Вдъхновяващи откъс от библейски стих : "Доста за теб е Моята благодат" (2 Коринтяни 12 : 9). Флакон идва в кутията за удобно подарък.Голям цветен дизайн в наситени цветове. Стъклена бутилка за вода с ръкав.Одностенная изолация.Откидывающаяся капачка от бамбук.Цветна неопреновый ръкав.Широк отвор за устата, диаметър на устата : 2 инча. Гигиеническое стъкло за еднократна употреба.Не може да се използва в микровълнова печка, съдомиялна машина или фризер.Препоръчва се ръчно пране.Обем : 17 течни унции (503 мл).Размери на бутилката : 9,5 "x 2,7" x 2,7" (241 x 69 x 69 мм).Размери на опаковката : 10,6 "x 3,1 x 3,1" (269 x 79 x 79 мм).Един класически текст KJV. Различни размери и функции.Библията за водене на дневник (ESV и KJV).Изучавайте Библията.Класически калъфи.Холщовые седалките. Чанти-лотария за Библията.Детски книги за спомен.Подаръчни пакети.Книжки за оцветяване.Раскрашивающие карта.Библията за творческо водене на дневник.Библейски разделите и етикети.Комплекти за правене на библейското дневник.Чайници и комплекти. Хвърли възглавницата.Кухненски аксесоари.На корицата чековых книги.Собствениците на идентичността.Ключодържатели за ключове.Тави за дрънкулки.Отметките от изкуствена кожа.Отметките от картон премиум-клас.Излъчване в кръг Кръст отметки. Кутии с Благословии.Започване на разговор.Карта с обещания и молитви.Координация, така и по дизайн на Светите Писания.Проектанти в изпълнителната стил.Проектанти от изкуствена кожа.Проектанти с препратка към тел.Проектанти джобен размер.Бележник-проектанти за учители.Когато сте в пътя, вземете една стъклена бутилка за вода My Grace с ръкав, за да е лесно хидратира кожата и малко пресъздам себе си през деня.Голям цветен кант с наситени цветове розови, сини, виолетови и жълти тонове обвивает основата на бутилки с вода и се подчертава, прекрасно настроение, представени плавно златен шрифт.Моята благодат е достатъчна за теб.

Опции за продукта

Свързани продукти